MÁGIA

Rituálé a sikeres dohányzás leszokásáért

Szerző:
Szabó Anna
Mostanság vagy már ezer éve elhatároztad, hogy leszokás a dohányzásról, de eddig még sose sikerült? Vagy hiába foglalkoztatott a dolog, nem tettél a leszokás irányába komoly lépéseket? Akkor vigyél bele egy csipetnyi mágiát és használd ezt a rituálét a sikeres dohányzás leszokás érdekében!

Nincsenek csodák vagy legalábbis ritka, hogy egy nap alatt megtörténjen. Éppen ezért légy türelmes és kitartó, amikor belevágsz a dohányzás leszokás rituáléba. Érdemes mellette egyéb alternatív módszereket is használni és fokozatosan leszokni. Mellette pedig végezd el mindennap ezt a rituálét, amit fogyó hold első napján kell megkezdened!

Kellékek

1 doboz cigaretta

13 fekete gyertya

Olló

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Karcold a gyertyákba a nevedet, amiket úgy helyezz el, hogy mindegyik egy kis edénykében álljon, aminek az alján egy kevés kis víz van.
Majd végy elő egy szál cigarettát. Tedd az oltár közepére. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Végy mély lélegzetet, vizualizáld a célodat, ahogy sikerül leszoknod a cigiről és többé nem kívánod. Mikor felkészültél, mond az igét: „Már a vágynak is az utolsó lángjai égnek bennem, hamarosan kihunynak és soha többé fel nem ébrednek. Megtisztítom testemet, eldobom magamtól korábbi szenvedélyemet és hamarosan új élettel és értelemmel töltődöm meg."

Ekkor fogd a cigarettát és az ollót a kezedbe majd mond: „Elvágom a veled való kapcsolatomat. Nem kívánlak, nem szeretlek, nincs rád igényem. Már a szagodtól, a gondolatodtól is undorodom. Soha többé nem érintkezem veled!"

Most vágd ketté. És egy kis fémtálkában égesd el a két részét.

Innentől kezdve mindennap meg kell ismételned lépésről lépésre ugyanezt a varázslatot. Koncentrálj és érezd, ahogy egyre csökken a hatalma feletted, a szavak valósággá válnak és nem kívánod. Tudd, hogy szép lassan, de leszoksz róla.

A gyertyáknak addig kell égniük, hogy a rituálé utolsó napján, amikor az utolsó cigarettát is elvágod, aznap hunyjanak ki a lángok a vízben.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL