2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rituálé a sikeres dohányzás leszokásáért

Wadolowska Balogh Orsolya


Mostanság vagy már ezer éve elhatároztad, hogy leszokás a dohányzásról, de eddig még sose sikerült? Vagy hiába foglalkoztatott a dolog, nem tettél a leszokás irányába komoly lépéseket? Akkor vigyél bele egy csipetnyi mágiát és használd ezt a rituálét a sikeres dohányzás leszokás érdekében!

Nincsenek csodák vagy legalábbis ritka, hogy egy nap alatt megtörténjen. Éppen ezért légy türelmes és kitartó, amikor belevágsz a dohányzás leszokás rituáléba. Érdemes mellette egyéb alternatív módszereket is használni és fokozatosan leszokni. Mellette pedig végezd el mindennap ezt a rituálét, amit fogyó hold első napján kell megkezdened!

Kellékek

1 doboz cigaretta

13 fekete gyertya

Olló

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Karcold a gyertyákba a nevedet, amiket úgy helyezz el, hogy mindegyik egy kis edénykében álljon, aminek az alján egy kevés kis víz van.
Majd végy elő egy szál cigarettát. Tedd az oltár közepére. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Végy mély lélegzetet, vizualizáld a célodat, ahogy sikerül leszoknod a cigiről és többé nem kívánod. Mikor felkészültél, mond az igét: „Már a vágynak is az utolsó lángjai égnek bennem, hamarosan kihunynak és soha többé fel nem ébrednek. Megtisztítom testemet, eldobom magamtól korábbi szenvedélyemet és hamarosan új élettel és értelemmel töltődöm meg."

Ekkor fogd a cigarettát és az ollót a kezedbe majd mond: „Elvágom a veled való kapcsolatomat. Nem kívánlak, nem szeretlek, nincs rád igényem. Már a szagodtól, a gondolatodtól is undorodom. Soha többé nem érintkezem veled!"

Most vágd ketté. És egy kis fémtálkában égesd el a két részét.

Innentől kezdve mindennap meg kell ismételned lépésről lépésre ugyanezt a varázslatot. Koncentrálj és érezd, ahogy egyre csökken a hatalma feletted, a szavak valósággá válnak és nem kívánod. Tudd, hogy szép lassan, de leszoksz róla.

A gyertyáknak addig kell égniük, hogy a rituálé utolsó napján, amikor az utolsó cigarettát is elvágod, aznap hunyjanak ki a lángok a vízben.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerdai csillagjóslat

Szerdai csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Tovább »
Te vagy az, aki mindig kiszúrja a legapróbb részleteket? - Lássuk, tényleg így van-e!

Te vagy az, aki mindig kiszúrja a legapróbb részleteket? - Lássuk, tényleg így van-e!

Azt mondod, hogy a te  figyelmedet nem kerülheti el a porszem az asztalon, egy szál macskaszőr a ruhádon vagy az aszimmetrikus gyep a ház előtt? Most megtudhatod, hogy ez valóban így van-e és hogy képes vagy-e észrevenni az egészen apró dolgokat, ami másoknak fel sem tűnik! Három játékos feladat is a segítségedre lesz ebben!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép