2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rituálé a sikeres dohányzás leszokásáért

Wadolowska Balogh Orsolya


Mostanság vagy már ezer éve elhatároztad, hogy leszokás a dohányzásról, de eddig még sose sikerült? Vagy hiába foglalkoztatott a dolog, nem tettél a leszokás irányába komoly lépéseket? Akkor vigyél bele egy csipetnyi mágiát és használd ezt a rituálét a sikeres dohányzás leszokás érdekében!

Nincsenek csodák vagy legalábbis ritka, hogy egy nap alatt megtörténjen. Éppen ezért légy türelmes és kitartó, amikor belevágsz a dohányzás leszokás rituáléba. Érdemes mellette egyéb alternatív módszereket is használni és fokozatosan leszokni. Mellette pedig végezd el mindennap ezt a rituálét, amit fogyó hold első napján kell megkezdened!

Kellékek

1 doboz cigaretta

13 fekete gyertya

Olló

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Karcold a gyertyákba a nevedet, amiket úgy helyezz el, hogy mindegyik egy kis edénykében álljon, aminek az alján egy kevés kis víz van.
Majd végy elő egy szál cigarettát. Tedd az oltár közepére. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Végy mély lélegzetet, vizualizáld a célodat, ahogy sikerül leszoknod a cigiről és többé nem kívánod. Mikor felkészültél, mond az igét: „Már a vágynak is az utolsó lángjai égnek bennem, hamarosan kihunynak és soha többé fel nem ébrednek. Megtisztítom testemet, eldobom magamtól korábbi szenvedélyemet és hamarosan új élettel és értelemmel töltődöm meg."

Ekkor fogd a cigarettát és az ollót a kezedbe majd mond: „Elvágom a veled való kapcsolatomat. Nem kívánlak, nem szeretlek, nincs rád igényem. Már a szagodtól, a gondolatodtól is undorodom. Soha többé nem érintkezem veled!"

Most vágd ketté. És egy kis fémtálkában égesd el a két részét.

Innentől kezdve mindennap meg kell ismételned lépésről lépésre ugyanezt a varázslatot. Koncentrálj és érezd, ahogy egyre csökken a hatalma feletted, a szavak valósággá válnak és nem kívánod. Tudd, hogy szép lassan, de leszoksz róla.

A gyertyáknak addig kell égniük, hogy a rituálé utolsó napján, amikor az utolsó cigarettát is elvágod, aznap hunyjanak ki a lángok a vízben.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

A negatív energia mindannyiunkra rossz hatással van, akár az egészségünket, a kapcsolatainkat, vagy a jólét bevonzását tekintjük. Ezért arra kell törekedni, hogy minden lehetséges módszerrel távol tartsuk. Íme, a legjobb módszer, ami egy csapásra megváltoztatja az életedet.

Tovább »
Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Ezek a fejtörők nem csak, hogy gondolkodásra késztetnek, hanem tréningeznek is, hogy egyre  olajozottabb legyen az elménk és egyre élesebb. Amellett pedig, hogy milyen hasznosak, és még a szemünket is tornáztatják, még szórakoztatóak is!  Lássuk, hogy miként szerepelsz a mai kihíváson és meglátod-e az összes rejtett állatot és arcot ezen a 144 éves képen!

Tovább »
Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

A tollak az egyensúly és a szabadság egyetemes szimbólumai. Ezért használta fel őket az a spanyol pszichológuscsoport, aki ezt a tesztet összeállította. Ha kiválasztod az általad szimpatikusnak vélt madártollat, akkor fény derül arra, hogy mi a legfontosabb feladatod életed jelen szakaszában. Ha kíváncsi vagy rá, akkor ne habozz, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép