MÁGIA

Athéné védelmi varázslata

Szerző:
Szabó Anna
Ezt az erős varázslatot fogyó hold idején ajánlott elvégezni. Keressünk egy olyan helyet, ahol a következő három napban nem zavar meg senki, és készüljünk fel a szertartásra. Mégpedig úgy, hogy folyamatosan a varázslat céljára koncentrálunk.

Kellékek

- szantálfa füstölő,
- 8 fekete gyertya,
- ½ csésze tengeri só,
- őrölt kakukkfű.


A varázslat menete


Először is gyújtsuk meg a füstölőt, és rendezzük el köralakban a 8 gyertyát. Mielőtt meggyújtanánk, vegyük őket egyenként a két tenyerünk közé, irányítsuk minden szándékunkat beléjük. Amikor érezzük, hogy a gyertyák felmelegednek, feltöltődnek energiával, tegyük le őket a helyükre, és szórjunk köréjük tengeri sót. Az alábbi szavak kíséretében gyújtsuk meg a gyertyákat:


„Athéné, hívlak e lánghoz, a védelem tűzéhez,
Így szórd rám te is oltalmazó fényed,
És űzz el minden rosszat, ami érhet!
Légy áldott!”


Üljünk csendben, figyeljük néhány percig a gyertyák lángját, majd vizualizáljunk magunk köré kék fényt. Ahogy égnek a gyertyák, tudatosítsuk magunkban, hogy lángjuk minden körülöttünk lévő negatív energiát eléget. Ha már a harmadrészük leégett, a következő mondat kíséretében oltsuk el őket:


„Kimúlt minden, ami gonosz, negatív és ártó.”


Ismételjük meg ezt a rituálét a következő két napon is. Az utolsó alkalommal hagyjuk csonkig égni a gyertyákat, majd temessük el maradványaikat egy csipetnyi kakukkfűvel valahová, ahol a későbbiekben sem áshatjuk ki őket.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL