HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Halakat? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Halak jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Halakat!

 

Halak jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Halakat!

Jobb lesz, ha felkötöd a gatyádat, mert a Halak a legösszetettebb és legkiismerhetetlenebb csillagjegy. Nála mindennek az alapja az érzelem és minden érzelmi síkon is mér. Éppen ezért a szerelem rendkívül fontos az életében, ami hol a mennyekig emeli, hol a pokolba taszítja úgy, hogy sokszor ebből a kedvese semmit sem vesz észre. Könnyen szerelembe esik, mert kimondottan társas lény. Viszont olyan téren szerencséd lesz vele, hogy hagyjam magát meghódítani. Neked kell megtenned felé a kezdő lépéseket. Már csak azért is, mert bizalmatlan és nehezen nyílik meg. Eleinte alig fog magáról vagy az érzéseiről beszélni. De ha egyszer a szívébe fogadott, onnan már nem lesz visszaút!

Ugyanakkor tudnod kell, hogy ő hosszú távra tervez. Mindenkiben élete szerelmét, a lelki társát véli felfedezni, akivel összeházasodik és gyerekeket nem, mert erre a jövőre fáj a foga.


Külsőre a csinos, elegáns, természetes szépségű hölgyeket kedvelik a Halak férfiak. A túl lengeöltözetűeket kerülik, mert könnyűvérűnek tartják őket.
Az is bizonyos, hogy az önmagához hasonló embereket kedveli, vagyis jó pont, ha az illető rejtélyes és titokzatos. Pláne, ha kedveli az irodalmat, a fantasy-t, a könyveket, az állatokat, a spirituális és ezoterikus témákat. Emellett imádja a romantikát, a művészetet, azt, ha élhet. Vagyis változatos programokat kell majd mellette beiktatnod, mert kicsit sem bírja az unalmat, sem pedig a szürke hétköznapokat.
A jó kapcsolat érdekében néha engedni kell, hogy azt tegye, amit akar, elvonuljon magányos zarándokútra vagy csak a szobájába napokra. Sosem szabad erőszakkal behatolni, sem pedig őt magát kirángatni a lelki várából. Azt meg végképp felejtsd el, hogy rendet raksz a személyes sarkában vagy az íróasztalánál, mert ő azt szereti, ha minden ugyanott van, ahol hagyta.

És nem csak ezeket kell neki meghagyni, hanem azt, ha a barátaival szeretne lógni, akik mindig rendkívül fontosak neki. Rosszul viseli, ha azt érzi, hogy kiakarják sajátítani.

Közben igényli a maximális szeretetet, törődést és figyelmet, hogy úgy érezze, foglalkoznak vele. Kimondottan szeret lelkizni és jókat beszélgetni a világ nagy dolgairól. Kell, hogy elismerjék őt, megveregessék a vállát, különösen, ha maga is művész vagy szeretne valaki elkápráztatni.

Arról se feledkezzünk meg, hogy imád másokon segíteni. Éppen ezért sokat dobhatsz a kapcsolatotokon, ha időről-időre támaszkodsz rá és a segítségét kéred. Mint ahogy te meg a gyakorlatias dolgokban lehetsz a segítségére, ugyanis számára a valóság egy ingoványos terep, ahol könnyen el tud veszni. Amúgy is kell neki az irányítás, hogy megmond mire vágysz, mit szeretnél, mert nem az a fajta, aki ezekre könnyen rájönne magától is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL