SZÁMMISZTIKA

Milyen gyengeségeket és erősségeket kaptál ehhez az élethez?- Megmondja a Kifejező számod!

Szerző:
Szabó Anna
A Kifejezés szám az egyik alapszámod – a legfontosabb számok egyike a számmisztika táblázatodban. A születéskor kapott neved betűit figyelembe véve meghatározza a képességeidet, tehetségedet és a gyengeségeidet is, amelyeket ehhez az élethez kaptál.

 

Miért pont a név? Mert a neved reprezentálja a személyes történeted minden örökségét egészen a születésed pillanatáig. Nem számít, hogy mi történt pontosan, a lényeg, hogy ez tett azzá, aki ma vagy. A gyermekükkel való találkozás előtt a szülök a megérzéseikre hallgatva próbálnak a gyerek energiáira ráhangolódni, és így választanak nevet neki. A születéskor kapott neved elrendeltetett, nem véletlenül kaptad.


Ahhoz, hogy megtudd, melyik a Kifejező számod, írd be a születéskor kapott teljes nevedet az alábbi mezőbe. Majd kattints a kapott számra, és olvasd el a jellemzésedet!

 

 {SZAMMISZTIKA_KALK}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL