HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Vízöntőt? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Vízöntő jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Vízöntőt!

Nagy szerencséd van, mert ha nagyjából klappolsz a Vízöntővel, akkor nem lesz nehéz elérned, hogy beléd szeressen, ugyanis könnyen fellángolnak benne az érzések. Csak egy kis időre és amolyan „barátkozós” időszakra van szüksége. De igaz, ami igaz, ugyanilyen könnyen el is alszanak, ha nem táplálod, ugyanis egy Vízöntő hamar elunja magát és mindig újabb és újabb izgalmas, kalandos ingerekre, hatásokra van szüksége, hiszen ki nem állhatja az unalmas, szürke hétköznapokat. Minél kreatívabb, izgalmasabb személy vagy, annál jobb!

Már az is sokat fog nyomni a latba, ha igazi társalkodó és cinkostárs típus vagy. Ha szeretsz beszélgetni, társaságba járni és nem csak a kedvese, hanem a barátja is vagy, aki időnként benne van az ő kis kalandjaiban, hirtelen jövő ötleteiben.

Hozzá kell tenni a nők extra könnyen, világgá kürtölősen mutatják ki az érzéseiket, míg a férfiak sokkal visszafogottabban teszik és nem is szabad belőlük szerelmi vallomásokat kicsikarni. Ilyen téren a nők sokkal kezdeményezőbbek, a férfiak pedig lassúk, és ügyetlen udvarlók, mint ahogy a romantikához is vajmi keveset értenek női társaikhoz képest.

Viszont a jegy mind a két képviselője szereti, ha elhalmozzák őket szeretettel, törődéssel, dicsérettel. Persze a férfi képviselő ezt aligha viszonozza.

A nők pedig hálásak lehetnek azért, mert nem igen kell küzdeniük azzal, hogy tökéletes legyen az öltözékük vagy a sminkjük, mert erre jóval kevesebbet adnak a Vízöntő férfiak, számukra a belső értékek dominálnak. Mondjuk úgy, hogy a természetes szépség hívei, mert magát a szépséget azért nem vetik meg…

Ami a kulcsot jelenti a meghódításához nem más, minthogy nem szabad megfosztani a szabadságától. Nem szabad beskatulyázni, korlátozni a mindennapjaiban. Nem lehet őt szabályok közé szorítani, mint ahogy arra sem lehet rávenni, hogy összeköltözzön, megházasodjon, gyereket nemzzen, csak akkor, amikor ő maga „ajánlja” fel. Attól még, hogy ennyire ragaszkodik a függetlenségéhez, nem fog megcsalni, egyszerűen a tudat kell neki, hogy szabad lehet. Viszont ő sem fog megharagudni azért, ha hasonló életet élsz és hagytok egymásnak egy jókora teret és hogy nem akartok örökösen egymás sarkában lenni.

Ugyanakkor bármi problémád is legyen, arról beszélj vele őszintén, mert azt nagyra értékeli. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL