SZÁMMISZTIKA

Az igaz szerelem titka

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki keresi az igaz szerelem titkát, de azzal nem vagyunk tisztában, hogy mindenkinek mást jelent az igaz szerelem. A születési dátumunk választ ad a szerelemmel kapcsolatos kérdéseinkre is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként viszonyulunk a szerelemhez és, hogy mit várunk tőle.

A szerelemmel kapcsolatos energiák a születésed hónapjában vannak elrejtve. Ismerd meg a szerelem számát, és megtudhatod, hogy mi tesz téged igazán boldoggá a szerelemben


Hol találod a szerelem számát?


A módszer, mint mindig, most is elképesztően egyszerű, hiszen csupán a születési hónapod számaira lesz szükséged. Csupán néhány egyszerű műveletet kell végezned, és máris megtudhatod a boldog szerelem titkát.
Vedd a születési hónapod számát, vonj le belőle egyet - ha 9-nél nagyobb számot kaptál, akkor add össze a számjegyeket -, és máris megkapod a szerelem számát.

Például, ha novemberben születtél, akkor a 11-ből vonj le 1-et, így 10-et kapsz eredményül, majd add össze a számjegyeket:

1 + 0 = 1 - és máris megkaptad a szerelem számát.

Ha 1-es a szerelmi számod, akkor nagyon szenvedélyes vagy a szerelemben, és szinte mindig te vagy, aki kezdeményezel. A függetlenséget keresed a szerelmen belül is. Nem bírod, ha birtokolni, korlátozni akarnak téged.

Ha januárban születtél, akkor sem kell megijedned, mert ebben az esetben 0-át kapsz eredményül, ennek a jelentését is megírom neked.


Mit jelentenek a szerelem számai?


Röviden leírom neked mind a 9 szám és a 0 jelentését is a szerelemmel kapcsolatban.

A beteljesült szerető

 
Képes kiteljesedni a szerelem érzésében, sőt igazán a szerelem teszi teljessé. Az igaz szerelme mellett, az az érzése támad, hogy nincs is másra szüksége az életben

A szenvedélyes szerető


Nagyon intenzív és kirobbanó szerelmi energiái vannak. Fontos, hogy megőrizze függetlenségét a szerelemben, nem tűri, ha korlátozzák.


Az érzéki szerető


Nagyon érzékeny minden rezdülésre, könnyen megérzi a másik minden gondolatát. Szinte képes teljes egészében átadni magát ennek az érzésnek, amitől sokszor már nem tudja, hol ér véget ő, és hol kezdődik a másik.


A játékos szerető


Fontos számára, hogy elsősorban örömet és vidámságot hozzon a szerelem. Kerüli a lelki mélységeket és a nagy drámákat. Számára a szerelem egy nagy játék, amit élvezni szeretne az utolsó cseppig.


A kitartó szerető


A biztonságot és a kiszámíthatóságot keresi a szerelemben, és ezt is adja cserébe szerelmének. Stabil és megingathatatlan, problémák esetén a végsőkig kitart. Igazán lehet rá számítani, amit megígér, azt be is tartja.


A szabad szerető


A szabadságot és a változatosságot keresi a szerelemben. Olyan partnerre vágyik, aki képes az állandó megújulásra, és képes lépést tartani vele. Ellenkező esetben szedi a sátorfáját és odébb áll.


A gondoskodó szerető


Szerelmével körülveszi, körül rajongja párját. Nagyon fontos számára a harmónia. Igazi álmodozó, romantikus alkat. Mindig a szívére hallgat, amikor a szerelemről van szó, és sokszor ez okozza a csalódásait is.


A mély szerető


A szerelemben az igazi lelki mélységet, a titkok, felfedezését keresi. A szerelmet egy izgalmas utazásnak egy felfedező expedíciónak fogja fel, ahol az úti cél: párjának a lelke, amit szeretne minél jobban megismerni.


A céltudatos szerető


Mindig megkapja, amit akar. Tudatosan választ párt, inkább az eszére hallgat, mint a szívére. Nem kedveli a spontán dolgokat, sokkal inkább az előre kiszámítható tervezett eseményeket.


A szolgálatkész szerető


Feltétel nélküli odaadással szeret. Nem ismeri a korlátokat és a határokat a szerelemben. Bárhová és bármeddig kész elmenni a szerelemben. Egy eszményi kép él benne az ideális párról, amiben gyakran csalódnia kell, mikor ráeszmél a valóságra.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL