Szex és New York éjszaka - Légy ott Te is!

Helyszín: Alexandra Könyvesház, Nyugati tér, Budapest
Időpont: 2008. október 20. hétfő, 23.30
Ezt a szenzációs éjszakát egy Szex és New York rajongó sem hagyhatja ki!

Nagy nap október 20., hétfő este a Szex és New York rajongói számára. A mozifilm szerelmesei ugyanis mindenkinél előbb megszerezhetik a DVD-t, ráadásul soha vissza nem térő alkalom, hogy most az egyszer a film sztárjainak jól ismert szinkronszínészei is árusítják majd a filmeket.

A nyugati téri Alexandra Könyvesház meghosszabbított nyitvatartással készül erre a nagyszabású eseményre, ahol ráadásul kétféle borítójú DVD-ből is választhatsz.

De ha önmagában ez még nem elég, további szenzáció, hogy az egyik szerencsés vásárló párizsi hétvégét nyer, ráadásul a leggyorsabb vásárlók Martini valamint Sarah Jessica Parker Covet parfüm boldog tulajdonosai lehetnek. A korán érkezőknek a Martini koktél a ráadás.


A filmről

„Szenzációs! Csodaszép és jobb mint valaha!”
– Neil Rosen, NY1 NEWS/NEW YORK
Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) már túl régóta keresi a hozzá illő férfit… bár a hozzá illő cipőt mindig megtalálja. Négy évvel a sikersorozat befejezését követően Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) visszatér az utóbbi évek egyik legjobban várt filmjében. A rohanó manhattani hétköznapok közepette, a karrier, a párkapcsolatok és az anyaság problémáival küzdve a lányok most döbbennek csak rá igazán: az igaz barátság soha nem megy ki a divatból.

 

Magyar extrák:

- Audiokommentár Michael Patrick King rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
- Beszélgetés Sarah Jessica Parkerrel és Michael Patrick Kinggel
- Szex és New York: A dívák divatja
- Kimaradt jelenetek Michael Patrick King rendező választható audiokommentárjával

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL