2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

20 dolog, amit csak a macskamániások érthetnek meg

Wadolowska Balogh Orsolya

Nincs nálad nagyobb macskafan? Nem csak élsz-halsz a bársonytalpúakért, de mindent tudsz is róluk és a sajátos kis világukról? Akkor te érteni fogod ezt a 20 dolgot, mert ízig-vérig macskaimádó vagy! 

1. Mindenütt van egy kis – vagy rettentő sok – szőr. Akkor is, ha vedlik, akkor is, ha nem. Mindennap porszívózol, még szőreltávolító gurigát is használsz, de akkor is ott marad a szőr és a legváratlanabb helyekről kerül elő.

2. Nincsenek molyaid, mégis apró kis lyukak vannak a ruhádon. Hát egy csokor levendula nem fogja megoldani problémádat, hogy mirci ne karmolja ki a kedvenc ruháidat. Vagy éppen ugyanezen a kedvenc ruhán tudja a legigazabb álmokat aludni...

3. Mint ahogy inden cica kedvenc kaparófája a méregdrága bútor. Mert hiába is veszel neki két speckós kaparófát, neki a szófa kell.

4. Van egy kis kézi, automata porszívód. Amint leejtettél egy kis darab húst, már ott is terem, hogy felporszívózza.

5. Biztos ismered a játékot: Hová lett a rántott hús? Úgy kell játszani, hogy te kajálás vagy panírozásban közben elfordulsz és mikor nem figyelsz,a cirmi lekapja a tányérodról és elszelel vele.

6. Van egy gyerkőcöd. Mármint nem az emberire gondolok, hanem a macskára, aki befekszik melléd az ágyba és ha elég rafkós, akkor a pároddal kettőtök közé, hogy mindkét oldalról élvezhesse a szeretetet. Különben ugyanez a cicus tökéletes lábmelegítő télen, csak ne felejtsd el, hogy ott fekszi az ágy végében, mert igen nagyon tud repülni és a földön koppanni, ha lendületből húzod meg a takarót. Vagy éppen elfelejteni sem tud tudod, ha a fejedre vagy a mellkasodra fészkelte be magát...

7. Mindig rossz helyen van a farka. Mint aki direkt csinálja, szándékosan a lábad alá dugja, hogy rálépj és utána nyunyukázhasd és a bocsánatáért esedezz...

8. Imádod, mikor beszélsz hozzá és visszadumál. Hercegnőnek meg mézesmadzagnak, prüntyikémnek meg aranyszívednek hívod és válaszol neked. Biztos jókat olvadozol és csak reménykedsz abban, hogy nem olyasmit mond vissza, hogy „Fogd már be!" Vagy hogy „Minek neveztél te némber?!"

9. Szereti megmutatni neked, hogy milyen tehetséges! Ezért labdázik meg táncol, alszik a Zsolnay-porcelánkészleted között.

10. Egyesek imádnak fürdeni, mások viszont kiccakkoznak téged, ha megpróbálod vízbe dugni. Ugyanez áll a fésülésre és körömvágásra is. Elég bátor vagy ahhoz, hogy az életeddel játssz?

11. És ha felbosszantottad, akkor ugyanez a porcelánkészlet fog egyesével lerepülni, mert bizony minden macska egy bosszúálló fenevad... nem is kívánhatnál magadnak rosszabb ellenséget. Minél nagyobb a vétked – magára hagytad egy fél napra, vagy nem adtál neki jutalomfalatot, megszidtad mert összetörte a nagyitól kapott étkészletet – annál nagyobb mocsokságot követ el ellened. Például hogy mutat sárga folt a fehér perzsaszőnyegen?

12. A leghülyébb helyeken tudnak aludni: csapban, mosógépen, a szekrénysor mögött, a szekrény tetején, ahol tutira nem találod meg és már-már rejtély, hogy volt képes oda fel- vagy éppen bevarázsolnia magát.

13. Nincs többé magányos étkezés. Lehet, hogy a párod már elment dolgozni, de tutira van melletted két hatalmas igéző gombszem, ami azt próbálja beléd plántálni, hogy „add nekem a következő falatot". És ha megteszed, akkor neked lőttek... oda is adhatod neki a tányérodat.

14. Amikor Ő igényli, akkor foglalkoznod vele. Nem érdekli, hogy olvasol, dolgozol, ráfekszik a könyvedre, vagy éppen a billentyűzetre, rád ugrik hajnalban, hogy kelj már fel és adj neki enni meg játsszál vele. Világos?! Egyébként is, az ő világában ez annyit tesz, légy hálás azért, hogy megsimogathatod és hogy egyáltalán igényt tart rád. Meg elvisel téged...

15. De ha te szeretnél vele foglalkozni, játszani és ezt alkalmatlan pillanatban teszed, konkrétan zavarod őt, olyat rácsap a kezedre vagy lemarja az arcodat, hogy attól koldulsz...

16. Nincs is viccesebb annál, amikor madarat lát és kaffog, „nyikorog" neki, mert nem bírja elkapni, majd bosszúsan odébb áll azzal a „nem is érdekelsz" stílusban.

17. Majd még poénosabb, mikor egyszer csak visszatér a madárral vagy az egérrel és ledobja elég vagy a papucsodba rejti.

18. Amikor szomorú vagy, ő igenis ott terem és megvigasztal. Hiszen már is jobb kedved lesz attól, hogy megsimogathatod! Mellette nem lehetsz depis, mert fel kell kelned kaját adni neki és foglalkozni vele. Mert ő gondoskodik a lelkedről!

19. Sosem hagy el téged. Követ téged a mosdóba, a fürdőszobába – néha a kádba is – mindig ott van, ahol te, hogy sose legyél egyedül. Ha kinti cicus és eltűnik, akkor se aggódj, kajáért tutira haza fog menni...

20. Lehet, hogy néha azt érzed, te szolgálod őt, és a személyi cselédje vagy, ő meg a királynőd, királyod, de el nem cserélnéd ezt a szerepedet. Soha.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 szépség trükk, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnj - Érdemes bevetni!

10 szépség trükk, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnj - Érdemes bevetni!

Biztosan veled is gyakran előfordul, hogy fiatalabbnak érzed magad, mint ahogyan kinézel. Az időt ugyan nem lehet megállítani, de létezik néhány olyan módszer, amivel a külső és a belső éned között harmónia uralkodhat. Most mutatunk 10 olyan trükköt, amivel jó pár évvel fiatalabbnak tűnhetsz!

Tovább »
11 egészségkárosító dolog, melyet mindennap teszel, anélkül, hogy felismernéd

11 egészségkárosító dolog, melyet mindennap teszel, anélkül, hogy felismernéd

A szokások megváltoztatása nemcsak lehetséges, hanem néha szükséges is, hiszen néhány szokásunkat már régóta gyakoroljuk. De mi is lehete a baj a fényvédő, vagy a füstölő használatával? A legújabb tanulmányok szerint némely hétköznapi szokás igencsak káros hatással van az egészségre. Megmutatjuk, melyek ezek.

Tovább »
Elfogadsz egy igazán bölcs tanácsot? - Akkor segít a Bolondok Bölcsessége jóskártya

Elfogadsz egy igazán bölcs tanácsot? - Akkor segít a Bolondok Bölcsessége jóskártya

Szükséged lenne egy kis útmutatásra vagy jelre? Jó volna, ha valaki megmondaná, mit tegyél? Akkor fogadj el egy igazán bölcs tanácsot, egy olyat, amit csak egy bolond adhat! A Bolond valójában egy olyan archetípus, aki mindannyiunkban ott él. Egy szabad, független, őszinte lélek, aki mer hibázni, mert tudja, hogy abból tanulhat. Vajon mit tanácsolhat neked ez a bolond lélek?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép