MÁGIA

7 napos szertartás a volt szerető visszahódításáért - Minél jobban kívánod, annál biztosabb a siker!

Szerző:
Szabó Anna
Elhagyott? Szakítottatok? De te biztos vagy benne, hogy ő kell neked és visszaakarod kapni? Ha ennyire nem tudsz beletörődni, mert úgy érzed, még dolgotok van együtt és ő kell neked, akkor végezd el a 7 napos szertartást a volt szerető visszahódításáért és ha valóban együtt kell lennetek, akkor ez a rituálé vissza is hozza a kedvesed!


Ha az a nő vagy, aki a fejébe vesz valamit, amiről nem lehet lebeszélni, akkor úgysincs visszaút, mindent el fogsz követni azért, hogy visszakapd a nagy szerelmedet. De legalább előtte fontold meg kétszer is és ha azután azt mondod, neked biztosa ő kell, akkor hajtsd végre ezt a 7 napos rituálét és adj bele minden energiát és hitet a sikerért!

Kellékek

Vudubaba a volt párodról

8 darab fekete gyertya

1 db piros gyertya

Hideg víz

Pár szál hajad, esetleg körmöd, aláírásod egy a kedvenc parfümöddel ellátott papíron

Olaj a következő keverékből: 1 dl jojoba/olíva, 1 marék rózsaszirom, borókabogyó, kardámom, mák, gránátalma

3 db tű

Kis fémtálka

A varázslat menete

Pénteken, növő hold idején, készítsd el a volt párodat ábrázoló babát. Majd karcold bele az összes fekete gyertyába a nevét és a születési dátumát. A pirosba pedig a saját adataidat. Végig koncentrálj rá és vizualizáld, ahogy együtt vagytok.

Helyezd a 7 fekete gyertyát köralakba, a piros gyertyát tedd középre a fémtállal. Egy hideg vízzel teli kis tálba tedd bele a vudubabát.

Mikor készen állsz a mágia elvégzésére, vedd ki a babát a hideg vízből, nyomkodd ki belőle a vizet amennyire tudod és öleld magadhoz e szavakat mondva: „Érzem, hogy kihűlőben vannak irántam való érzéseidet, de én újra felmelegítem testedet és lelkedet." Itt koncentrálj és vizualizálj.

Utána fogj egy tűt és szúrd a fejébe e szavakkal: „Tudom, hogy még gondolsz rám."

A másodikat a szívébe: „Tudom, hogy még vannak érzéseid irántam."

A harmadikat a lágyékába: „Tudom, hogy még kívánsz."

Most pedig kend be az olajjal a szádat és csókold meg a babát e szavak közben: „Emlékezz még csókomra, emlékezz szerelmünkre!"

Ezután tedd a babát az oltárra és gyújtsd meg a papírt, a hajszálakat és a hamvakat szórd rá a babára.

Fogd meg az egyik fekete gyertyát és told közelebb a piroshoz és mond: „Jöjj vissza hozzám, ha van még dolgunk együtt, jöjj vissza hozzám és kezdjük együtt újra."

Ezzel véget is ér az első nap.

Még hat napon keresztül kell mindennap ugyanezt elvégezned és mindig tolj közelebb egy gyertyát a piroshoz, hogy végén egy kis körbe záruljon. A tűket is mindennap újra és újra be kell szúrnod az megfelelő igék kíséretében.

Amint letelt a 7 nap és égtek a gyertyák, tedd a csonkokat a babával együtt egy biztos helyre.

Nagyon fontos, hogy végig koncentrálj és a szemed előbb lebegjen a cél!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL