FOGYÓKÚRA

8 ok, amiért nem megy a fogyás - Így változtathatsz ezen!

Szerző:
Szabó Anna
A testsúlycsökkentés nem egyszerű, különösen akkor, ha idősebb vagy, és extra súlyfelesleged van. Nem elég a diéta, az étrend megváltoztatása, és a rendszeres mozgás, mert ez önmagában még hozza el a kívánt eredményeket. Számos oka lehet annak, hogy nem tudsz lefogyni, annak ellenére, hogy megváltoztattad az étkezési szokásaidat és rendszeresen látogatod az edzőtermet.

 

A fogyás nem az edzőteremben kezdődik, hanem fejben dől el." Sorenson Toni.


Néhány szokásokon való változtatás és az életmódod együttes megváltoztatása után a fogyás újra lehetséges lesz. Sajnos hiába táplálkozol megfelelően és végzel elegendő testmozgást, ha a lenti tényezők miatt nehezebben tudsz lefogyni. A legfontosabb az, hogy soha ne add fel, és tudd azt, hogy nincsen semmi probléma. Hiszen ha megtalálod, hogy mi lehet a gond, akkor sokkal könnyebb változtatni és lefogyni.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL