SZÁMMISZTIKA

Milyen képességeket szabott rád az Univerzum? - Megmondja a Rejtett Szenvedély számod

Szerző:
Szabó Anna
Azok a számok, amelyek többször jelennek meg a nevedben, valamilyen erősséget vagy képességet jelölnek. Ezt a Rejtett Szenvedély szám szimbolizálja, és a nevéből adódóan azt mutatja meg, hogy milyen területen vagy kiemelkedően tehetséges, illetve melyek azok a képességeid, amiket csak és kizárólag rád szabott az Univerzum.

 

Először is számold ki Rejtett Szenvedély számodat az alábbi útmutató segítségével, és tudd meg, miben rejlik az igazi tehetséged!

Hogyan találd meg a Rejtett Szenvedély számodat?

A Rejtett Szenvedély táblázat egy olyan kocka, ami 9 kisebb kockára van tagolva. Mind a kilenc kis kocka be van számozva 1-től 9-ig, az 1-es a bal felső sarokban, a 9-es pedig a jobb alsó sarokban található. Minden kocka tetején van egy szám, ami azt jelöli, hogy az alatta lévő szám hányszor szerepelt a születéskor kapott nevedben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Kezdésként írd le a teljes nevedet, és minden betűhöz rendelj egy számot – az ABC-ben elfoglalt helye szerint – az alábbi táblázatot használva. Amint minden betűhöz hozzárendeltél egy egyjegyű számot, írd be a számok előfordulását a kilenckockájú táblázatba.


A Rejtett Szenvedély szám egy olyan egyjegyű szám, amely leggyakrabban fordul elő a nevedben. Ha esetleg egynél több ilyen szám is van, akkor neked több Rejtett Szenvedély számod van.


Például Nagy Barbara nevében 4 olyan betű is van, aminek értéke 1. Van két betű, aminek értéke 9, két betű, aminek értéke 7, és így tovább. Összességében több olyan betű van a nevében, aminek értéke 1, így az ő Rejtett Szenvedély száma az 1.


Nagy Barbara:   5 1 7 7 2 1 9 2 1 9 1

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL