REJTÉLY-MISZTIKA

A Bermuda-háromszög legújabb áldozata - Egy kisgép tűnt el a térségében

Szerző:
Szabó Anna
A miami légirányítás elvesztette a kapcsolatot a Puerto Ricóból Floridába tartó kisgéppel. Nem csak a rádió, de még a radarkapcsolat is megszűnt. A négy főt szállít gép a Bahama-szigetek közelében, Bermuda-háromszög térségében tűnt el. És azóta sem került meg…

2017. május 15-én hétfőn, helyi idő szerint 11-kor szállt fel a Mitsubishi MU-2B típusú túragép a Puerto Ricó-i Borniquen repülőtéréről, ami a floridai Titusville-be tartott.

A gépen négy ember tartózkodott, méghozzá a New York-i Skylight Group divatcég alapító- vezérigazgatója, a 40 éves Jennifer Blumin, illetve két kisfia, egy 4 és egy 10 éves. Plusz a pilóta Nathan Ulrich.

Mikor útnak indultak a Skylight Group tulajdonában lévő géppel, ideálisak volt az időjárási feltételek. Majd a helyi idő szerint 14:10-kor megszakadt a géppel az összeköttetés, a Bahama-szigetekhez közelében lévő Eleuthera térségében. Mielőtt eltűnt volna a radarról, nem kaptak segélyhívást, nem jeleztek semmilyen rendkívüli eseményt, sem pedig vészhelyzetet.

Megtalálták a „roncsokat"

Miután eltűnt a gép – mivel jelezték Floridából, hogy nem érkezett meg – megindította a keresést az USA Parti Őrsége. Végül több órás kutatás után a mentőhelikopter Eleutherától 25 kilométerre, sodródó roncsdarabokra bukkantak. De igazából törmelékek voltak, semmint igazi roncsok, és nem találtak sem túlélőket, sem pedig emberi maradványokat...

Vagyis eltűntnek nyilvánítottak a gép utasait, akiket azóta sem találtak meg. A roncsokat elszállították és vizsgálatnak vetették őket alá.

Megkezdődtek az elméletgyártások

Azóta sem érkezett friss hír az esetről, tehát még mindig eltűntnek számítanak az utasok. Természetesen megkezdődtek az esettel kapcsolatos találgatások. Vajon mégiscsak viharba kerültek vagy más ok hatására, de lezuhantak? De akkor hol vannak a testek?

A Bermuda-hívek szerint a gép átkerült egy másik tér-időkontinuumba, és a másik dimenzióba csúszás közben szakadtak le a géproncsok, vagyis egy másik világban lehetnek a gép utasai.

Az egyik legfantáziadúsabb elmélet, hogy az idegenek támadták meg és rabolták el őket...

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL