HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Skorpiót? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Skorpió jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia csodáját is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Skorpiót!


Indulj csak ki abból, milyen maga a Skorpió. Titokzatos. Éppen ezért azt szereti, ha a leendő kedvese is pont olyan rejtélyes, összetett és kicsit kiszámíthatatlan, mint ő, mert ettől lesz számára izgalmas egy kapcsolat. Ne add ki magad könnyen, ne légy számára nyitott könyv, sem egyértelmű, engedd, hogy lassan ismerjen meg, hogy meg kelljen fejtenie. Légy egy kicsit kétértelmű, mindig csak egy-egy titkot árulj el magadról és akkor bolondulni fog érted. Főleg akkor, ha ezt társítod azzal, hogy óvatosan, de egy kicsit elérhetetlennek mutatkozol. Ha eltudod érni nála, hogy küzdeni akarjon érted, már meg is nyerted magadnak!

De magában a kapcsolatban is légy spontán, kiszámíthatatlan. Imádja a meglepetéseket, ha nem tudja mire számítson. Szereti a váratlan kalandokat és a helyzeteket. Valóságos élményhajhász. Akárcsak az ágyban. Hatalmas szexuális étvággyal rendelkezik, vagyis ha az ágyban jól szerepelsz, és a maximumot nyújtod, már meg is nyerted magadnak. Jó, ha a szexben is változatos és meglepő vagy. Engedd szabadjára a fantáziádat, a Skorpió szereti a vad és extrás szexet.
Mindemellett szereti, ha megdicsérik, bókolnak neki és elismerik. Kell, hogy érezze, tiszteled és megbecsülöd őt. Szereti, ha kikérik a tanácsát, ha fontosnak érezheti magát a kedvese mellett. Bónusz tipp lehet, hogy légy mellette mindig csinos, jó megjelenésű és szexi.


Jobb ha tudod, csak nagy ritkán önti szavakba az érzéseit – hiába, hogy attól mély érzései vannak – szóval ha megteszi, vedd komolyan, ne vicceld el vele a dolgot, mert véged van. Őt mindig komolyan kell venni, nem egy vicceskedő típus.
Viszont eszedbe se jusson őt féltékenyé tenni. Nagyon rossz ötlet. Őt pont, hogy rendseresen biztosítani kell a hűségünkről és a vele kapcsolatos érzelmeinkről, különben bizalmatlan és bosszúálló lesz és elhiheted, rettenetes ellenség. Mint ahogy az se ajánlatos, hogy megpróbálod „betörni", beosztani az életét és ráerőltetni az akaratodat, mert fel fog lázadni. Ugye nem akarod nála kihúzni a gyufát?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL