MÁGIA

Szexuális étvágycsökkentő varázs - Ha soknak érzed a kedvesed közeledését

Szerző:
Szabó Anna
Kétségkívül szeretik a férfiak a szexet, és persze mi nők is, de olykor soknak, terhesnek érezhetjük a közeledésüket. Ha úgy véljük, partnerünk kényszeresen vágyakozik vagy túl sok a felesleges energiája, amit levezetne, könnyen átvezetjük más területre ezzel az ártalmatlan szexuális étvágycsökkentő varázslattal, így nem kell kényszeredetten ágyba bújnod vele, sem pedig elutasítanod!

Igen, pocsék dolog megfelelni kedvesünk közeledésének, ha fáj a fejünk vagy éppen fáradtak vagyunk és nyugalomra vágyunk. Persze ez sem lehet mindig kifogás, mert egy boldog kapcsolat egyik alapja a jó szexuális élet is, de csak akkor, ha mind a ketten élvezik is azt. Nem egészséges a sok elutasítás, de az sem, ha hiánycikk a szex. Tudni kell egymás kedvére tenni és hagyni, hogy esetleg a másik kedvet csináljon hozzá.
Ám ha neked az a gyanúd, hogy a párod kényszeresen akar veled szeretkezni vagy túl sok plusz energia buzog benne, nyugodtan megteheted, hogy átvezeted az energiáit élete más területeire, (pl. karrierjére, hobbijára, kapcsolatai építésére, ezt majd úgyis az Univerzum dönti el ) ezzel az ártalmatlan varázslattal!

Kellékek

9 darab fekete gyertya

Friss rózsaszirmok

Vudu bábu a partneredről

Kis fémtálka

Kis darab hegyi kristály

Kis darab obszidián

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Ezt a varázslatot fogyó hold idején kell végezned.

Készítsd el a párod vudu babáját. Amikor készíted, törekedj arra, hogy maximálisan feltöltsd és megszemélyesítsd.

Mikor elkészült, tedd az oltárod közepére. Gyújtsd meg a füstölőt és kör alakban a 8 fekete gyertyát. Egybe karold bele a párod nevét és tedd a vudu baba mellé egy olyan tálba, ahova a rózsaszirmokat szórtad.

Koncentrálj kicsit a vágyadra, vizualizáld az eredményt és mikor készen vagy, vedd a kezedbe a bábut és mond: „Kedvesem, halld szavamat, halld meg kérésemet, sok már nekem a feneketlen, a kielégíthetetlen, a betelhetetlen szexualitásod. Kérlek, hagyj levegőhöz jutnom, hagyj élni és adj nekem nyugtot, mert nem akarlak megbántani, csak békét szeretnék!"

Ekkor kösd az egyik hegyi kristályt a párod fejéhez, az obszidiánt meg a nemi szervéhez, és tedd a bábut a helyére és gyújtsd meg a fekete gyertyát e szavakkal: „Engedd csillapítanom vágyadat, engedd, hogy megszabadítsalak a kényszertől. Tisztulj meg a kényszeres szerelem vágyától, hagyj fel végre ágyba űző tevékenységeddel, és fedezd fel felesleges energiáidat. Engedd szabadjára, engedd, hogy odavándoroljon, ahol nagyobb szükség van rá, ahol többet adhat neked, mint pusztán szex. "

Még hat napon át kell végezned a ceremóniát és a végén a gyertyának rá kell folynia a rózsaszirmokra, amit a vudu babával együtt tégy egy dobozba és tedd egy biztosra helyre legalább fél évre.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL