HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Mérleget? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Mérleg jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Mérleget!

Vidd egy puccos helyre vacsorázni, ahová ki kell rittyentenie magát. Imádja a fényűzést, és azt, ha ragyoghat. Érd el, hogy elő kelljen vennie finom modorát és tégy tanúbizonyságot a jó ízlésedről! Közben meg beszélgessetek, mert bár fontos a Mérlegnek a szerelem meg a szex is, meg az, hogy tudjon egy jót beszélgetni. Olyan partnerre van igénye, akivel mélye szántó, magasröptű szellemi beszélgetéseket is folytathat és aki ugyanakkor kicsit a rajongója, megcsodálja és elismeri szépségét és tudását.

De nem szabad elfeledkezni arról, hogy igénye van a szórakozásra, a színes programokra is. Imád kulturálódni, vele mindig lehet menni moziba, színházba vagy múzeumba. Gyakran vannak művészi ambíciói, azokat táplálni kell, és ha alkot is, akkor dicsérni.

Nagyon szeret kedveskedni, megajándékozni másokat, így ha arra kerül a sor, hogy ezt a szokását rajtad is gyakorolni, próbálj meg nyíltan örülni annak, amit kaptál. Ugyanilyen visszacsatolásra van szüksége a kapcsolat elején is, hogy tudja, tényleg ugyanazt akarjátok és hogy zöld utat kapott, különben addig kételkedik és visszafogja magát. Ezért is kell rendszeresen dicsérni, no meg persze azért, mert szereti. Különben is, szüksége van arra, hogy elcsábítsák, újra és újra, mert a változatos és sokoldalú kapcsolat híve, mint ahogy ez a beszélgetés témájában is felmerült már. Amennyiben nem értünk vele egyet valamiben, adjuk szépen a tudtára, diplomatikusan, ne úgy, hogy azt érezze, elnyomjuk és igazságtalanok vagyunk vele, mert villámgyorsan megsértődik. És mivel egyébként is utál vitázni, és törekszik a lelki egyensúly fenntartására, nekünk kell figyelni arra, ha egy boldogtalan kapcsolatban él, mert inkább benne ragad megszokásból és azért, hogy ne babráljon ki a másikkal.

Tehát szépséggel, igényességgel, jó ízléssel könnyen meghódíthatod, durvasággal, közönségesség pedig annál is egyszerűbben üldözheted el. Tudd, hogy nem egy érzelgős fajta, kissé tart az érzelmektől és a kiszolgáltatott állapottól, de néha mégis igénye támad rá, akkor érdemes partnerének lenni benne! Attól még, hogy nem lelkizik vagy mutatja ki mindig az érzéseit, nagyon is szereti a másikat és kész örök hűséget fogadni neki.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL