SZEX, SZERELEM

Ha veled akar lenni, akkor veled is lesz! - Csak fogadd el az igazságot!

Szerző:
Szabó Anna
Lehet, hogy amiről most szó lesz, azt nem lesz könnyű lenyelni. Ám az igazság sokkal gyorsabban gyógyítja a szívedet, mint az, hogy felesleges szüneteket tarts egy kapcsolatban, amiről utólag kiderül, hogy semmi értelme nem volt.Ha veled akar lenni, akkor veled is lesz.

 

Lehet, hogy képes vagy egymillió forgatókönyvet gyártani, hiszen könnyebb azt mondani, hogy ez a pasi egy önző személyiség, csak magára gondol, kihasznál téged, netán valaki mással van. Sokkal nehezebb kimondani azt, hogy ő egy rendes férfi, csak nem egyezik az utatok, és el kell engedned.

Amikor azt mondja, hogy bár elképesztő személyiség vagy, de nem érzi ugyanazt, amit te, vagy éppen valóban szeret, de nem érzi azt, hogy te lennél számára az igazi, netán éppen nem érzi azt irántad olyan erősen, mint amit te érzel, és egyszerűen szeretne veled őszinte lenni. Ilyenkor többnyire azzal vigasztalod magad, hogy talán összekuszálódtak az érzései, és csak fél a fájdalomtól. Holott ez csak egy udvarias formája annak, hogy közölje veled, és végül nemet mondhasson. Ha ugyanis veled akarna lenni, akkor ezen nem is kellene gondolkodnia.

Függetlenül attól, hogy akivel vagy, az egy csodálatos férfi, vagy éppen egy önző ember, netán valahol a kettő között, jó, ha tudod, mindez rólad szól. Mert nem számít, hogy mennyire jól bánik veled, vagy mennyire jól szórakoztok egymás társaságában, ha nem akar veled lenni! És ez az igazság. Ez most a próbatételed a következő néhány hétben, vagy hónapban. Függetlenül attól, hogy meddig tart, de talán ez az, ami végső soron segíteni fog a kapcsolatot befejezésében, és abban, hogy békében és harmóniában legyél utána. Ez az igazság sajnos, és bármilyen fájó, ez az, ami segíthet.

Ha veled akar lenni, akkor veled is lesz

Persze, a szíved tiltakozni fog, és azzal nyugtatod magad, hogy biztosan csak egy kis időre van szüksége, vagy egy kicsivel több teret kell adnod neki, vagy csak fél az elköteleződéstől, és meg kell nyugodnia, netán falakat épít, és az a feladatod, hogy lebontsd azokat.

De gondolj arra, hogyan érzed magad! Számodra egyáltalán nem kérdés az, hogy vele kell lenned, hiszen a zsigereidben érzed. Akkor is, ha félsz attól, hogy megsérülsz vagy túlzottan megnyílsz. Ám akkor is vállalod a kockázatot, mert a szívedben a helyet már elfoglalta. A döntésed egyszerű volt, valójában ez nem is volt döntés – vele akarsz lenni, nem igaz?

És el tudod képzelni azt, hogy ő ugyanúgy érzi mindezt, de mégsem akar veled lenni?

Igen, most biztosan összetörik a szíved, hiszen a partnered valószínűleg nem érzi ugyanazt irántad, mint te iránta. Nem érzi ugyanazt a bizonyosságot, amit te mélyen a zsigereidben érzel. Sajnos ezt nem tudod megváltoztatni, nem tudod megjavítani a kapcsolatot, és nem vagy semmiben hibás. Ez csak, az igazság. A szíved sajnos más döntéseket hoz, mint az agyad, hiszen a szíved másképp működik, nem a racionalitás elvét veszi alapul. Ez tényleg nagyon rossz. Ám ezt egyszerűen, el kell fogadnod. Igen, ilyenkor a legnehezebb, de hetekkel, hónapokkal később már majd sokkal könnyebb lesz minden.

Az is lehet, hogy tovább tart, akár néhány hétig vagy hónapig is. Eleinte fájni fog, néhány napig rettenetesen, aztán pedig szép lassan rendben leszel. Mégis, ez a legjobb megoldás, hagyni, hogy a szíved összetörjön anélkül, hogy milliószor máskor megtörténne hasonló dolog. Ne hagyd magad meggyőzni arról, hogy hibát követtél el a kapcsolatotokban, hogy hiányzik a partnered, vagy úgy érzed, hogy menten fel kell hívnod. Nem! Szeresd magad annyira, hogy erős vagy, legyél határozott, hiszen ne felejtsd el: ha veled akar lenni, akkor veled lesz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL