Napi horoszkóp - 2017-08-02

Kos

Kedves Kos! A tegnapi gubanc mára megoldódhat, és hivatásodban ismét a napos oldalon találhatod magad. A magánéletedben is számíthatsz fontos változásra, de korántsem biztos, hogy örömödet leled a fordulatban. Félő, hogy kész helyzet elé állítanak, és ettől mindig felborzolódnak idegeid. Utálod, ha előírják, hogy mit tegyél.

Bika

Kedves Bika! Ne írj alá semmit, ha nem tanulmányoztad át figyelmesen, többször is. A szerződés minden egyes pontjára térj ki, mert ha valóban komolyak a szándékok, akkor ezen a néhány percen már nem múlik semmi. Ha türelmetlenül siettetnek, igen rossz előjel. Ne hagyd magad lépre csalni! Kedvesed valamiért szorongva vár rád!

Ikrek

Kedves Ikrek! Asztrogrammod azt jelenti, hogy éppen nem örvendsz kicsattanó egészségnek. Ettől azonban nem kell megijedned, de ahhoz éppen elegendő, hogy megvizsgáld, vagy megvizsgáltasd magad. Hajlamos vagy legyinteni az apróbb panaszokra, pedig ezek azok a kis figyelmeztetések, amelyekre komolyabban oda kellene figyelned.

Rák

Kedves Rák! Meg kell adni a léleknek, ami a léleké! Végre megtalálhatod a válaszokat a belsődet emésztő kérdésekre. Jöjj össze barátaiddal egy könnyedebb csevegésre! Meglátod, mennyire megnyugszol majd. Kellemes felfedezés, hogy szerelmed nem veszi semmibe gondjaidat. Maximálisan melletted áll mindenben, és kitart melletted.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egyelőre akadálytalanul haladhatsz utadon, nem kell megtorpanásra számítanod. Használd ki a szélcsendet, és szabadulj meg a felesleges súlyoktól. Sok elintéznivaló nyugtalanít, ne késlekedj hát. Délutánra elrugaszkodhatsz a földtől, de feledkezz meg arról, hogy Oroszlán vagy. A mai nap kedvez a szerencsédnek!

Szűz

Kedves Szűz! Veszíteni tudni kell! Saját hibádból lekéstél egy határidőt, így hiába volt a sok munka, túlórázás. Emelt fővel viseled a veszteséget, mindaddig, míg nem kell magyarázatot adnod. Így jár az, aki kapkod, idegeskedik. Más kárán tanul az okos, ahogy mondani szokás. Remélhetőleg legközelebb nem leszel meggondolatlan.

Mérleg

Kedves Mérleg! A munkádban elért sikerekhez partnerednek legalább annyi köze van, mint neked. Használható, mi több, fantasztikus ötletei segítettek hozzá, hogy úgy birkózz meg a feladattal, mint a nagyok. Ezért megérdemelne egy kis jutalmat tőled. Menjetek el vacsorázni, vagy töltsétek együtt a hétvégét egy romantikus helyen.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bár sokan sürgetnek, ne adj még választ. Sőt, még azt se ígérd meg, hogy mikorra készülsz el a kiadott feladattal. Most végre mások vannak kiszolgáltatott helyzetben, és csak nekik fontos a mielőbbi döntéshozatal. A kockázat persze most is a tiéd, és már csak ezért se tegyél rosszat – legalább saját magadnak!

Nyilas

Kedves Nyilas! Fáradtságod, bizonytalanságod kihat magánéletedre. Idegállapotod feszült, lelkileg zilált vagy. Kedveseddel éles vitába keveredhetsz. Összevesztek, mert egy fontos kérdésben homlokegyenest ellenkezően vélekedtek, álláspontotok összebékíthetetlennek látszik. Nyilas szülők gyerekeikkel ellentmondásba kerülhetnek.

Bak

Kedves Bak! Türelmetlen vagy. Már felvirradhatna a szerelem napja! A mai nem kifejezetten alkalmatlan, de inkább a közelkerülésre, egymás mélyebb érzelmi megismerésére alkalmas, mint a szenvedélyes szerelmi csatákra. Anyagi helyzeted – igényeidet is figyelembe véve – stabilnak látszik. Ne feltétlenül futkoss most feladatokért.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lassacskán benépesül a munkahely, lassan mindenki hazatér. Az élménybeszámolók felettébb untatnak, sőt kimondottan dühítenek, hiszen senki sem igazi élményekről beszél, csupán a látottakat, a fotókon megörökíthetőket mutogatja. Erre ki kíváncsi? Alig várod, hogy kiszabadulj végre ebből a felbolydult méhkasból…

Halak

Kedves Halak! Hosszú orral jársz-kelsz egész nap. Most aztán alaposan megmosták a fejedet. Méghozzá olyan ügy miatt vontak felelősségre, amelyben a legcsekélyebb részed sem volt. És a hozzá tartozó lelkifröccs! Nehezen tűröd az igazságtalanságot, de azt már végképp nem viseled el, ha szándékaidnak tisztaságát vonják kétségbe.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL