Napi horoszkóp - 2017-08-01

Kos

Kedves Kos! A csillagok ellentmondásos hatása ma nagyon zavaró lehet. Vállalkozásodat csőd fenyegetheti, munkahelyeden elkészülhetsz az intrikára. Szívügyekben is erős hullámzásokra számíthatsz. Pokoli kínokat állhatsz ki, ha féltékenységedben felülsz a partneredről terjesztett pletykáknak. Zavarodottságodban súlyos hibákat is elkövethetsz.

Bika

Kedves Bika! A nátha még mindig kínoz. Egész nap csak az ágyban henyélnél, kávét szürcsölgetnél, füstkarikákat fújogatnál. Körülbástyázod magad könyvekkel, újságokkal, aprósüteményekkel, miegymással. De bármily gondosan erősítetted is meg állásaidat, kiűznek a várból. Bőséges kárpótlás a vereségért az aranysárga, gőzölgő, ízletes húsleves.

Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan feladatba vágsz, mellyel régóta kacérkodsz, de mindig úgy gondoltad, hogy meghaladja erődet. Könnyen lehet, hogy kudarcot vallasz, mert az előjelek nem túl kedvezőek. A feladott játszmánál még mindig jobb, ha úrrá leszel büszkeségeden, és nem egyedül próbálod elvégezni a munkát. Igaz, akkor a dicsőségen is osztoznod kell.

Rák

Kedves Rák! Tegnapi viselkedésed miatt úgy érzed, bajok vannak személyes kötelékeiddel. Ne légy ennyire borúlátó, hisz mostanság te irányítod sorsodat, kezedben van minden, ami szükséges a sikerek eléréséhez. Ne nyűglődj annyit, nincs rá okod. Jó dolgodban tényleg nem tudod, miben keress hibát. Vedd kicsit könnyebben a dolgokat, ne görcsölj!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A pénzcsinálás művésze vagy, de a kevés pénznél csak a sok jelent nagyobb gondot. A vagyonszerzés addig csábító, amíg el nem éred. De utána sincs megállás, egyre több olyan vállalkozásba fogsz, melyek felőrlik energiádat. És amilyen szerencséd van, a lottón is nyerhetsz. Ám a pénz nem boldogít. Persze csak akkor, ha nincs.

Szűz

Kedves Szűz! Kedvtelenséged napok óta gyötör, de eddig legalább találtál elfoglaltságot. Ma még ezt sem mondhatod el. Minden szavad, mozdulatod búskomorságot, elkeseredettséget sugároz. A szokásosnál is többet telefonálsz. Ezt a szenvedést nézni is rossz. Kíméld meg környezetedet és hagyd el a fedélzetet mielőbb. Legjobb, ha korán lefekszel.

Mérleg

Kedves Mérleg! Megeshet, hogy vészmadárnak titulálnak, de okot is adsz erre. Nem vagy képes a dolgokat az előnyös oldalukról látni, mindenben hibát keresel, kudarcot sejtesz. Nem kell ennyire pesszimistának lenned, hiszen az elmúlt időszak ennek ellenkezőjét igazolta. Ahol lenne okod aggodalomra, ott úgy teszel, mintha rendben menne minden.

Skorpió

Kedves Skorpió! Az orvos szerint nincs ok aggodalomra. Panaszaidra a legjobb gyógyír a nyugalom, a lazább életvitel. Jó lenne persze, ha le tudnál szokni a dohányzásról is, de erre, legalábbis most, nincs sok remény. Azonban ha kicsit megacélozod akaratodat, nem lehetetlen legalább csökkenteni. Alapos változásra volna szükség életmódodban.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ritkán fordul elő, de ma kicsit szórakozott, figyelmetlen vagy. Próbálj a nagy összefüggésekre koncentrálni, ne bajlódj a részletekkel. Ha kell, kérj tanácsot másoktól. Semmiképp sem jó, ha látják szétesettségedet. Ez intő jel, hogy nem szabad magad túlhajtani. Fennáll a veszélye, hogy egyesek arra várnak, hogy ártsanak neked.

Bak

Kedves Bak! Bárcsak sok ilyen napod lenne az évben, mint a mai. Ha panaszkodsz, füllentesz. Tulajdonképpen nem történik semmi különös, mégis kiváló a hangulatod, barátságos vagy, jól érzed magad. Nem a siránkozás az első gondolatod, hanem az, hogyan lehetne kitalálni, mi a megoldás. Ha nyaralsz, kölcsönözz autót, hogy többet láss a világból.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hajnalban gyönyörű, de ködös reggelre ébredsz. Bizony, lassan búcsúzik a nyár, ismét eljött a kínos számvetések ideje. Most azonban csak legyintesz egyet minderre, hiszen új hangok hívnak, új feladatok várnak rád. Ami a hivatásodat illeti, ott biztos sikerekre számíthatsz – a többit, nos, a többit pedig majd később meglátod…

Halak

Kedves Halak! Folytatódik hát a szürke hétköznapok egymásutánja. Nem túl könnyű visszaállni, de majd erőlködsz egy kicsit. Furcsállva méregeted az emberek közönyös arckifejezését. Úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Lehet, hogy velük nem is történt semmi… Nagyon sajnálod őket. Kár, hogy nem tudtad mindenkivel megosztani örömödet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL