HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Szüzet? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Szűz jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Szüzet!

Az már biztos, hogy kalandra vele ne is számíts, mert nem kalandozós típus. Ő komoly kapcsolatra termett, így vele csak akkor kezdj, ha igazán akarod. Viszont ha kedvére vagy, abszolút hagyni fogja, hogy udvarolj neki és felcsípd őt, mert teljességgel konzervatív. Épp ezért nem adja magát könnyen, érte egy kicsit küzdeni kell, vagyis el fog kellene hozzá a türelem.

Ráadásul gyakran önmagával ellentétes párt választ vagyis egy tüzes, szenvedélyes, érzelem- és fantáziadús partnert. Szereti, ha valaki más, mint ő, de ettől még a szokásai tekintetében nem bírja az eltérést, vagyis nem lehet mellette notórius késő vagy pénzt költő.

Fontos, hogy mindig udvarias, egyenes és őszinte legyél vele. Ki nem állhatja a hazugságot, a füllentést, - bókolni is úgy bókolj, hogy jogos legyen - ahogy a trágár, igénytelen beszédet sem. A megjelenésről már ne is beszéljünk, csak is a jól szituált emberekkel áll szóba és a csinosságot, eleganciát, jó megjelenést, szép beszédet utána a kapcsolatban is elvárja. Mellette a másik fél rövid időn belül egy kifinomult, magára valamit adó lélek lesz.

Készülj fel arra, hogy szeret csevegni és mindenféléről, - mivel intellektuális lény - de csak akkor, ha van értelme és tart valahova a beszélgetés. A felesleges csacsogást nem szívleli, ahogy egyáltalán a felesleges köröket sem, úgyhogy egy idő után úgyis azt akarja majd, hogy térj a lényegre, hogy véletlenül se raboljátok egymás idejét. A kapcsolatában is szereti ezt a fajta tiszta beszédet, az idő számára szent vagy éppen pénz.

Ha már együtt vagytok, szereti, ha kimutatod az iránta való szerelmedet és hűségedet, időnként megdicséred őt, mert éhezik a megerősítésre, de mindezt persze nem sziruposan. Meg kell majd találnod az egyensúlyt aközött, hogy szereti a társaságot, illetve társaságodat, de gyakran kívánja az egyedüllétet. Amikor együtt vagytok, minőségi időtöltésre vágyik, nem csak úgy" el vagytok kapcsolatra, hanem például kedvére van, ha moziba, múzeumba vagy éppen színházba mentek, ha kultúrálódtok. De azt is tudnod kell, hogy mikor hagyd őt békén.

Arra ugyancsak számítanod kell, hogy eleinte előszeretettel állítja próbák elé a jelöltet, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy tényleg ő az embere. És ezekre aligha fogsz tudni felkészülni, inkább csak reménykedhetsz abban, hogy jól fogsz szerepelni a teszten. Azt már most jobb ha tudod, hogy nem szabad őt féltékennyé tenned, mert akkor véged van vagy hosszú ideig élvezheted a sértettségét. Nem szabad kinevetni, ha hibázik vagy bosszúság éri, a megaláztatás halvány jelétől is rosszul van. De ha a kritizálását viszi túlzásba, nem kell szó nélkül hagynod, csak diplomatikusan felhívni a figyelmét a viselkedésére.

Nem érdemes tőle bármit is követelni, elvárni, ha ő igazán szeret valakit, akkor annak mindent megad és nagyon is odafigyel arra, hogy a partnere is boldog és elégedett legyen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL