SZÉPSÉG

A Nagy Sampon Teszt

Szerző:
Szabó Anna
Arra, hogy milyen gyakran kell hajat mosni nincs receptünk. De a "mivel" kérdésre már annál több tippünk van. Sampon tesztünkben megismerheted kedvenceinket.

 

 


1. NIVEA Pure Balance – Zsíros hajra

A természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes citromfű- és hamamelis-kivonatot tartalmaz, tisztítja hajadat, miközben könnyűvé és frissé varázsolja azt.

Ára: 600 Ft / 250 ml

 

2. I Love Juicy – Lush

Az I Love Juicy egy hihetetlenül gyümölcsös sampon az igazán tiszta hajért. Ha zsíros szokott lenni a hajad vagy gyakran jársz úszni, vagy gyakran dolgozol, esetleg játszol olyan helyen, ahol könnyen piszkos lehet, akkor azt javasoljuk, hogy ragadj meg egy üveg I Love Juicy-t, és a hajad ismét csillogó és fényes lesz. Nedvekben gazdaggá teszi a vitaminokban és ásványi anyagokban dúskáló gyümölcskeverék. Tisztító hatású papaya, ananász, kiwi és mangó, kiegészítve citrom és narancs illóolajokkal a csillogó fejbőrért és a gyümölcsös illatért. Azért jó gyümölcs és hínár keverékkel hajat mosni, mert nemcsak megszünteti a haj zsírosodását, hanem azt selymes tapintásúvá is teszi. Ne légy piszkos, légy gyümölcsös!

Ára: 1690 Ft / 100 ml

 

3. VICHY DERCOS - Sampon zsíros hajra

Titka az egyedülálló zsírosodás elleni összetett hatóanyagban rejlik. A haj egészségesebb lesz, lassabban zsírosodik újra, hosszabb ideig könnyű, dús marad és fésülhető. Hajmosás közben kerüld el az erőteljes masszírozást, mert az stimulálja a fejbőr faggyúmirigyeit. Aromás, mentás illatú.

Ajánlott fogy. ár: 2 399 Ft / 200 ml

 

4. NIVEA Intensive Control Korpásodás Elleni Sampon

A természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes ginzeng kivonatot és Octopiroxot tartalmaz, eltávolítja a kialakult korpát, és segít megelőzni az újabb korpa kialakulását.

Ára: 600 Ft / 250 ml

 

5. VICHY DERCOS Korpásodás elleni hajerősítő sampon

Selenium DS* + Cohesyl™ + PP-vitamin hatóanyagokkal. Már az első használattól hat, még makacs korpa esetén is. Helyreállítja a fejbőr egyensúlyát. Kiújulást gátló hatással. A hajhullás és a fejbőr viszketése, korpásodása, kipirosodása gyakran együtt járó jelenségek. Az első szabadalmazott összetétel Selenium DS* hatóanyaggal. A kivételesen hatékony korpásodás elleni hatóanyag, a szelénium diszulfidhatását most a Cohesyl™erősíti: „sejtközi cementként” tartja össze a fejbőr sejtjeit. A kezelés után akár 4 héten keresztül korpa- mentes marad a fejbőr. A haj felfrissül, újra egészséges és könnyű lesz.

Ára: 2599 Ft/ 200 ml

 

6. Eucerin® Korpásodás elleni sampon

Alkalmas bármilyen típusú korpás fejbőr gyakori mosására. Hosszantartóan hatékony védelmet nyújt a korpásodás ellen. Egyedülálló, fő össszetevője a 3,5%-os Azol-Aktív Depot, amely a climbazol, octopirox és polidocanol hatóanyagok kombinációjából áll. Ez a speciális összetétel megakadályozza a korpaképződésért felelős mikroorganizmusok elszaporodását, így a fejbőr sejtjeinek megújulása visszaáll az egészséges, egyensúlyi állapotba. A climbazol eltünteti a korpát, és antimikrobális hatásával meggátolja a korpaképződést. Az octopirox hatékonyan és hosszan tartóan megakadályozza a korpa újraképződését. A polidocanol mérsékli a fejbőr irritációját és viszketését. Kíméletes tisztítórendszere révén lehetővé teszi akár a mindennapos hajmosást is.

Ajánlott fogyasztói ára: 2299 Ft

7. Palmolive Naturals - Active Strong - normál hajra

Az új Palmolive Naturals Active Strong sampon hatékony formulája zöldalma és narancs kivonatot tartalmaz, amely egyszerre védi és ápolja a hajszálakat. Egyedülálló formulája gyengéden tisztítja a hajat és erősíti annak szerkezetét, miközben természetes ragyogást és rugalmasságot biztosít neki.

Ára: 430 Ft / 200ml

 

8. Gliss Kur Asia Beauty sampon

Színvédő sampon. Gyengéd tisztítás és lenyűgöző fény festett, színezett hajra. Akár 90%-os színmegőrző képességet biztosít 30 hajmosás után is. Az eredmény: teljes körű ápolás és intenzív, fénylő színek.

Ára: 670 Ft / 250 ml

 

9. Dove Regeneráló Sampon

Intenzív hidratálókat tartalmaz, hatóanyagai helyreállítják a hajszálak felszínét és megerősíti a hajszálakat a további káros hatásokkal szemben. Segít megelőzni, hogy a haj és a hajvégek töredezetté váljanak. Az eredmény: haja érezhetően selymesebb és észrevehetően egészségesebb egészen a hajvégekig.

Ára: 600 Ft / 200 ml

10. Palmolive Long & Shine - közepesen hosszú és hosszú hajra

A közepesen hosszú és hosszú hajnak különleges törődésre van szüksége. Az új Palmolive Long and Shine sampon antioxidáns és hajlágyító tulajdonságairól ismert olívakivonatot tartalmaz. Erősíti a hajat és segít megelőzni a hajvégek töredezését. Hatását a hajhagymáktól a hajvégekig fejti ki, így a haj lágy, fényes és élettel teli lesz.

Ára: 430 Ft / 200ml

 

11. Herbal Essences Gyógynövényes frissítő sampon

Jojoba- és csipkebogyó-kivonatot, valamint E-vitamint tartalmaz. Pótolja a haj nedvességét, visszaállítja a haj selymes fényét és vitalitását. A Herbal Essences samponok a gyógynövények, többek között a kamilla, rózsa, körömvirág, kakukkfű, jótékony hatóanyagait tartalmazzák.

Ára: 580 Ft / 200 ml

 

12. NIVEA Diamond Gloss sampon

A Diamond Gloss Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes gyémántszemcsék és fehér kálakivonat tartalma révén káprázatos gyémánytfényt biztosít hajad árnyalatainak.

Ára: 600 Ft / 250 ml

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL