HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Oroszlán? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Oroszlán jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Oroszlánt!

Először is kezd azzal, hogy engeded, hogy meghódítson. Hadd élje ki a vadász ösztönét, hogy te vagy a zsákmánya. És lehetőleg ne add magad könnyen, persze arra is ügyelj, hogy elérhetetlennek sem szabad látszanod. Ha megtalálod a köztest, akkor már egy jó nagy piros ponttal indulsz nála.

Fontos, hogy ügyelj a megjelenésedre, mert a külső rettentően fontos ez Oroszlánnál. Szereti, ha leendő kedvese csinos, elegáns, visszafogott, de mégis mutatós. Erre mindig oda kell majd figyelned, mert szeret társaságba járni – ahová magával fog vinni – ahol igyekszik majd felvágni veled, de neked soha eszedbe se jusson őt túlszárnyalni vagy bármivel is a háttérbe szorítani. Illetve tudd, hogy a jelenésed sosem ér véget, mert otthon, a konyhában, az ágyban is csillognod kell lenned.

Azt is kihasználnod, hogy szeret mesélni, főleg a hobbijáról, a munkájáról, arról, amiben sikeres. Ha képes vagy kellő érdeklődéssel hallgatni és részt venni a beszélgetésben – hogy ne csak mondja, mondja – akkor újabb előnyökre tehet szert. Persze olykor szúrj be a beszélgetésbe egy-egy bókot, elismerő szót, hogy úgy érezhesse, siketült levennie a lábadról!

Mint ahogy azzal is, ha már eljutott oda a kapcsolatotok, hogy te főzhess neki. Finom falatokkal simán le lehet venni a lábáról!

De már pusztán a szavak varázsával is rengeteget elérhetsz nála. Szereti, ha meg van dicsérve, el van ismerve, ha kimered mondani neki az érzéseidet és tanúbizonyságát adod hűségednek. Neki az kell, hogy lássa és hallja a dolgokat, még akkor is, ha ő ezekből sokszor jóval kevesebbet ad vissza. Attól még lehet ő ugyanolyan szerelmes, csak éppen tartózkodóbban mutatja ki.

Emellett jó érzéssel tölti el az is, ha tudja, hogy szükséged van rá, hogy fontos neked. Ám a legfontosabb aranyszabály egy Oroszlánnal kapcsolatban, hogy mindennap meg kell hódítani, újra és újra, mert menekül az unalmas, szürke, egyhangú kapcsolatokból.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL