KÖZÉRZET

5 étkezési szokás, mely jelentősen rövidíti az életedet

Szerző:
Szabó Anna
Az egészség és a hosszú életre való esély növelheti az egyén életminőségét, és biztosíthatja őt afelől, hogy van ideje elérni életcéljait. Márpedig a táplálkozás az egyik legfontosabb faktor, ami hatással van egészségünkre, ugyanis mind az alul-, mind a túltápláltság komoly rizikófaktorok a betegségek kialakulásában.

Az egyetlen módja, hogy megőrizd az egészségedet, hogy azt eszed, amit nem akarsz, azt iszod, amit nem szeretsz, és azt teszed, amit legszívesebben nem tennél” – Mark Twain

Miért van az, hogy a világ népessége egyre borzasztóbb egészségügyi adatokkal rendelkezik?

A szokások miatt. A fogyasztás miatt. Mert elhitették azt az igazságot, hogy a kényelem mindenek felett áll. Sokan ezt a taktikát választják, és elhiszik, hogy nem számít, hogyan állítják elő az ételt, vagy mit tartalmaz pontosan, a lényeg úgyis az, hogy a fenntartást szolgálja. Ám az étel, amit a szánkba veszünk, végzetes hatással lehet mostani és jövőbeli egészségünkre is. Annak ellenére, hogy rengeteg kutatás eredményei elérhetőek az emberek számára a tápanyagokról, milliók hagyják figyelmen kívül ezt, és nem értik, miért ennyire fontos az étrend.

Ebben a cikkben megmutatunk ötöt a legegészségtelenebb étkezési szokások közül. Vedd komolyan ezeket, ugyanis nagyon komoly károkat okozhat az egészségednek, és megrövidítheti az élettartamot is. 

 

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL