HOROSZKÓP

Milyen sötét titkot rejtegetsz a világ elől? - Elárulja a csillagjegyed!

Szerző:
Szabó Anna
Gondolkodtál már azon, hogy mi rejtőzik a lelked legmélyén? Esetleg eszedbe jutott már ugyanez a pároddal vagy egy közeli baráttal kapcsolatban? Az asztrológiának meg vannak erre a válaszai. Minden csillagjegynek két oldala van, a fény- és az árnyoldal. Mindannyian azon vagyunk, hogy felfedezzük a bennünk lévő fényt, legjobb arcunkat mutatva a világ felé, pedig meg vannak a magunk sötét titkai.

 

Vajon ismerjük-e igazán a saját árnyoldalunkat? Kevesen vannak, akik igen. Ha ezt képes vagy felfedezni magadban, az segíthet másokat is jobban kiismerni, illetve önmagadat fejleszteni. Többet tudni lelkünk árnyékos oldaláról azért is fontos, mert így képes leszel dolgozni saját problémáidon, és így jobb emberré válsz.


Amikor meg tanulod ezt kezelni, képes leszel felerősíteni a benned és másokban lévő fényt is. Amikor őszintén és hitelesen elkezdesz dolgozni mély és sötét titkaidon, a fényed automatikusan erősebben ragyog majd. Ki ne akarná ezt?


Ugorj fejest a titkokba, keresd ki a csillagjegyedet, és fedezd fel, ki vagy legbelül. Ha ezzel megvagy, olvasd el a párod csillagjegyének elemzését is, hogy jobban megismerd!

 

 


 

 

 

ezotéria asztrológia csillagjegyek csillagjegy zodiákus
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL