MÁGIA

A kötelékek elvágásának szertartása

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon biztosan kell érezned, hogy valakivel teljesen el akarod vágni a köteléket. Az elvágás nem feltétlenül azt jelenti, hogy soha többé nem kerülsz kapcsolatba az illetővel, de az biztos, hogy ugyanilyen kapcsolatod már nem lesz vele.

Kellékek

- egy pohár bor,
- fehér és vörös gyertya,
- éles kés,
- kötél,
- bármilyen tárgy, ami a kapcsolathoz köt,
- csipesz,
- ásó.


A szertartás előkészítése


Gyújtsd meg a két gyertyát, és közben végig koncentrálj a szándékodra. Igyál egy korty bort, és győződj meg róla, hogy a szoba, ahol tartózkodsz, elég meleg és kényelmes. Mondd ki hangosan, hogy miért végzed a szertartást, miért vagy itt:


„Istennő, azért vagyok itt előtted ma éjjel,
Hogy elvágjam a kötelékeket ………….. – vel (ide kerül a személy neve, akivel meg akarod szakítani a kapcsolatot)
Át akarom alakítani a vele lévő kapcsolatot valami olyanná, ami a javamat szolgálja.
A segítségedet kérem ma éjjel!”


Feküdj le, és lazulj el. Lélegezz mélyeket, és képzeld el magad, amint a sötétségben lebegsz. Kellemes ez a lebegés, hiszen nem félsz, és nagyon nyugodt vagy. Ahogy körülnézel, nagyon sok csillagot pillantasz meg magad körül. Közelebb mész hozzájuk, és rájössz, hogy ezek a fénypontok olyan emberekké változnak át, akiket ismersz – a múltból vagy a jelenből. Most keresd meg azt az embert, akivel kapcsolatban el akarod vágni a kötelékeket. Ha megtaláltad, nyisd ki a szemedet, és kösd a kötelet a derekad köré. Hagyj persze elég helyet ahhoz, hogy biztonságosan el tudd vágni, vagy el tudd égetni.


 

 

 

A szertartás menete


 

Állj fel, most már a tettek mezejére kell lépned, nincs visszaút. Gondolj a közted és a választott ember között történt interakciókra. Ne időzz jó, vagy romantikus részleteknél, ha ezek jutnak is eszedbe először. Ha pedig a rossz élmények jutnak eszedbe, akkor próbálj meg közönyössé válni. Amikor már úgy gondolod, hogy minden egyes érzékszerveddel érzed azt, hogy milyen élmény ezzel az emberrel kapcsolatban lenni, képzeld őt teljes egészében magad elé. Nézd végig, hogy teljes terjedelemben befogadhasd az élményt.

Most gondold azt, hogy finom fonalak kötnek téged ehhez a személyhez. Figyeld meg, hogy tested mely részein és hogyan kapcsolódnak hozzád. Most el kell döntened, hogy elvágod, vagy elégeted a kötelékeket – ez rajtad áll. Képzeld azt, hogy kezedben egy megszentelt kést, vagy szent lángokat (piros gyertya) tartasz. Most eljött az ideje, hogy elvágd/elégesd a téged megkötő köteléket, amit előzőleg a derekadra kötöttél. Gondolatban vagy akár hangosan mondj köszönetet az illetőnek azokért a dolgokért, amelyeket tanulhattál tőle, és azokért az élményekért, amelyeket megtapasztalhattál vele. És most jött el az az idő, hogy – jelenlegi formájában – elengedd ezt a kapcsolatot.


A szertartás lezárása


Tartsd az elvágott kötelet az egyik kezedben, a másikban pedig az eszközt, amellyel elvágtad/elégetted, és mondd hangosan az alábbi varázsigét:


„Elvágtam a kötelékeket, amelyek megkötöznek engem!
Szeretettel és tisztelettel engedlek el!”


Lélegezz mélyen, és érezd, amint a kötelékek lehullanak rólad. Igyál egy korty bort, és fordíts különös figyelmet a kötelék megsemmisítésére vagy eltemetésére. Vedd fel a csipesszel, nem érintheted meg puszta kézzel. Fogd a kapcsolatot jelképező tárgyat, és a kötéldarabokkal együtt temesd el.

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa (Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL