SZÁMMISZTIKA

Hogyan lehetsz nagyon gazdag?

Szerző:
Szabó Anna
A születési dátumod választ ad a pénzzel kapcsolatos kérdéseidre. A Pénz is, mint minden más, energia, amire szükségünk van az életben. Fontos tudnod, hogy milyen területen kapsz támogatást a pénz megszerzésében. Ezt fogjuk ma megmutatni.

A pénzzel kapcsolatos energiák a születésed napjában vannak elrejtve. Ha megismered az ezzel kapcsolatos számaidat, akkor azt is megtudhatod, hogy mily módon tudsz a legkönnyebben eljutni az anyagi bőséghez.


Hová bújt a pénz száma?


A módszer, amivel megtudhatod a pénzzel kapcsolatos számodat, megint hihetetlenül egyszerű. Nem kell mást tudnod, mint a születési dátumodból a napot. Ez lehet, hogy kétjegyű, ebben az esetben össze kell adnod a számjegyeket, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha a születésed napja egyjegyű szám, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy megtudd a pénzzel kapcsolatos számodat. A lényeg, hogy a végén minden esetben hozzá kell adnod 1-et a végeredményhez.

Ha például 21.-én születtél, akkor csak össze kell adnod a számokat => 2+1 = 3 és a kapott egyjegyű számhoz hozzá kell adnod egyet => 3 + 1 = 4. A kapott szám a pénz száma az életedben.

Ha például 3.-án születtél, akkor egy lépésben megkapod a pénz számát, mindössze hozzá kell adnod 1-et => 3+1 = 4.

Ha neked is 4-es a pénzzel kapcsolatos számod, akkor ez azt jelenti, hogy kemény munkával keresed a pénzedet, vagyis mindig a konkrétan elvégzett munkádtól függ, hogy mennyit keresel. Minél többet dolgozol annál több a pénz, de azért ügyelned kell az egyensúlyra, néha pihenésre is szánj időt.


Mit jelentenek a pénz számai?


Röviden leírom neked mind a 9 szám jelentését a pénzzel kapcsolatban.


Függetlenül keresed a pénzt


Törekedj arra, hogy mindig legyen egy célod, haladj folyamatosan a célod felé és a pénzt szinte mágnesként, fogod vonzani. Törekedj anyagi függetlenségre.




Intuitívan keresed a pénzt

Hallgass mindig a megérzésedre és akkor megtalálod a módját annak, hogy mindened meg legyen, amire vágysz. Segíts másoknak megvalósítani a céljaikat, nem lesznek hálátlanok a segítségedért




Kreatívan keresed a pénzt

Tele vagy ötletekkel, használd őket arra, hogy megteremtsd a bőséget az életedben. Egy kiapadhatatlan forrás vagy, semmi más dolgod nincs, mint elkezdeni megvalósítani a legutóbbi ötletedet.


Munkával keresed a pénzt

Mindig a konkrétan elvégzett munkádtól függ, hogy mennyit keresel. Minél többet dolgozol annál több a pénz, de azért ügyelned kell az egyensúlyra, néha pihenésre is szánj időt.


A változással keresed a pénzt

Ügyelj arra, hogy megőrizd szabadságodat. Azzal tudod igazán kiaknázni a bőségkosarat, ha utat engedsz az állandó változásnak, ha mindig képes vagy megújulni és meglovagolni az aktuális trendeket.


A szíveddel keresed a pénzt

Azzal tudod bevonzani a pénzt az életedbe, ha képességeidet mások életének szebbé tételére fordítod. Keresd meg a lehetőséget arra, hogy olyan feladatod legyen, ahol gondoskodhatsz másokról, nem marad el a bőséged sem.


A lelkeddel keresed a pénzt

A bőség számodra az empatikus képességeid kiaknázásában rejlik. Értesz ahhoz, hogy nyújthatsz vigaszt és támaszt azoknak, akik hozzád fordulnak, ha élsz ezzel a lehetőségeddel mindened, meg lesz, amire szükséged van.


Tudatosan keresed a pénzt

Mindig tudd, hogy mi az a magasabb cél, amit el akarsz érni. Foglalkozz tudatosan a pénzzel és az üzlettel, esetleg válassz jogi pályát, a siker nem marad el. A pénz és a bőség életed része kérlek, vedd ezt észre.


Szolgálattal keresed a pénzt

Amit teszel, azt tedd úgy, hogy mindenki javát szolgálja. Ha magasabb célok érdekében, másokat feltétel nélkül segítve éled az életed, akkor az élet gondoskodni fog róla, hogy semmiben ne szenvedj hiányt.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL