MÁGIA

Add el sikeresen az ingatlanodat vagy azt, amitől szabadulnál! - Az áldott kereskedő varázs

Szerző:
Szabó Anna
Az áldott kereskedő varázslattal elérheted, hogy sikeresen megszabadulj attól, amitől csak szabadulni szeretnél, egy ingatlantól, autótól vagy akármilyen értéktárgytól, amit pénzzé szeretnél tenni. Ne bízd a véletlenre meg a időre az eladást, inkább használj hozzá egy csipet mágiát!


Adj túl sikeresen azon, amire nincs szükséged! Az áldott kereskedő varázzsal elérheted, hogy eladd, amit elszeretnél és haszonra tegyél szert! Nem lesz sok dolgod, csak kövesd a következő pár egyszerű lépést:

Kellékek

13 arany színű gyertya

1 zöld gyertya

1 kép arról, amit el szeretnél adni

Egy kis fém tálka

3 db pirit

Papírpénzek

Babér és zsálya füstölő

Szenteltvíz

A varázslat menete

Csütörtökön, növő holdkor, rajzold le a Jupiter bolygó jelét. Majd az aranyszínű gyertyákkal formázz köré egy kört és tedd középre a zöld gyertyát, amibe belekarcoltad a nevedet és a születési dátumodat. Tégy köré három piritet háromszög alakban. A körbe helyezd el a fémtálkát is a zöld gyertya közelébe. Végül tedd a körbe a papírpénzeket is, csak vigyázz, véletlenül se érhesse őket láng.

Mikor készen állsz, gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt is. Vizualizáld a célodat, lásd, ahogy eladod, amit elszeretnél és hogy megkapod érte a pénzt. Mikor már kellően tisztán látod a történést, mond el az igét:

„Az akadályokat elfújja a szél, helyette odavonzza a jó szerencsét. Legyen áldott eme kereskedő."

Ekkor hints egy kis szenteltvizet a zöld gyertyára, de vigyázz, hogy ne oltsd ki a lángját. Majd így folytasd:

„Kössön mindig szerencsés üzletet, dagadjon meg az erszénye, sikeresen adja el amije van, mert áldott a keze, s minden amihez az ér, az arannyá válik."

Ekkor a vedd a kezedbe azt a képet és mond: „Nincs szükségem rád tovább X (nevezd meg, amit eladnál), légy másé és tedd őt boldoggá, engem pedig majd az utánad befolyt pénz tesz azzá. Napokon, heteken belül gond nélkül eladlak, már úton is van a vevő, aki téged akar!"

Égesd el a képet.

Ezután menj a hamvakkal az ablakhoz és szórd ki őket, így szólva: „Szálljon a vágy a vevőhöz, szólítsd meg őt, hogy téged akar. Vedd meg tőlem, vedd meg tőlem, vedd meg tőlem mielőbb, bárki is légy!"

Ennyi lenne a varázslat. A zöld gyertyából égess mindennap egy keveset, az egyik piritet pedig tedd a pénztárcádba vagy legalábbis hord magadnál, a másikat  tedd az otthonod középpontjába, a harmadikat helyezd az otthonod elé.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL