HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Ikreket? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Ikrek jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Ikreket!

Az Ikreket azzal tudod meghódítani, ha sokoldalú vagy. Ha tudsz vidám, játékos, szórakoztató, humoros lenni, de ugyanakkor képes vagy mélyre szántóan is beszélgetni vele. Hozzá kell tenni, már az első randin egy sor tesztkérdést kapsz tőle és ő nem szívbajos a titkokra, tabukra is rákérdezni.
De ugyanilyen fontos az, hogy romantikus is légy, - bár nála nem kell túlzásba vinni - aki kapható különböző kalandokra, kulturális tevékenységekre, mert kulturálódni különösen szeret.

Márpedig az utóbbit lényeges kiemelni, mert olyan emberre pályázik, aki valóságos entellektüel és lehet vele tudós beszélgetést tartani vagy történelemről, művészeti dolgokról értekezni.

Ha már meghallgatod, akkor van egy piros pontod, hiszen nagyon szeret beszélgetni, de főként beszélni. Hogyha te is szeretsz beszélni, akkor nincs is miért aggódnod, hát még ha tudsz okosan, szellemesen vitázni, akkor egyenesen imádni fog. De ezzel csak óvatosan, mert szereti, ha neki van igaza és ráadásul sértődékeny. Ugyanakkor ő is könnyen meg tud sérteni, mert sokszor előbb beszél, mintsem gondolkodik.

Hozzá kellő nyitottság és érdeklődés szükséges, mert szereti, ha partnere vagy a játékos ötleteiben. Még szerencse, hogy kíváncsi természet így sok mindenre kapható és ez nagyon jól fog jönni, mert a megtartásához elengedhetetlen a változatos életmód, mert hamar el tudja unni magát és a partnerét, ha nem érik újabb impulzusok.

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy nagyobb társaságban szeret a leginkább csevegni, ezért az ő életének elengedhetetlen részei a barátok és a nagyobb összejövetelek, ahol természetesen kérkedhet a tudásával és ha a talpnyalást nem is, de az ízléses bókokat és elismerő szavakat mindig nagy örömmel veszi. Mint ahogy a gyengédséggel, figyelemmel is le lehet venni a lábáról, igaz, ő maga nehezen mondja és mutatja ki az érzéseit.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL