LELKIPATIKA

Íme, a jelek, hogy családi karmát hordozol - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz fel alóla!

Szerző:
Szabó Anna
Mi is az a családi karma? Tulajdonképpen nem más, mint egy ősi vérvonal, ami a szülőktől öröklődik, tehát generációról generációra. Például, ha édesapád volt spirituálisan, lelkileg a legfejlettebb, de ez nem teljesedhetett ki, és van 5 testvére, akkor bizonyos energiablokád alatt van, amit továbbörökít. Olyan terhet hordoz, amit egész élete során továbbad, ha nem tud tőle megszabadulni.

Ez fizikai és verbális eszközök szintjén is kihat a tudatalattira. Lényegében kihat az egész családra, tudatalatti szinten. Ha például érzékeny vagy és két lelkileg terhelt szülő gyermeke vagy, akkor duplán vagy terhelt.

Sokan nem jönnek ki a szüleikkel, és ennek sokszor bizony köze van a múltbeli karmikus kapcsolathoz. Minden alapvetően energia, így a tudat a testen és a szellemen kívüli nem lineáris időben létezik. Sok család úgy döntött már korábban, még mielőtt leszülettek volna a földre, hogy ők egy család lesznek.

Attól függően, hogy intenzívebb életet szeretnél-e élni, érdemes kiegyensúlyozott karmikus állapotokat teremteni. Karmikus szempontból nincsen jó vagy rossz, mindennek oka van, és mindennek az a célja, hogy megtapasztalj dolgokat az életben. Ha például valaki gyilkos, akkor azt kell megtapasztalnia.

Lehet, hogy az édesanyád és te, valaha karmikus kapcsolatban voltatok, és ezért meg kell tanulnotok egymástól egy adott leckét. A családi minták egészen az üknagyszülőkig szállnak vissza. Például, ha a nagymamád nem volt túl erős, vagy a nagypapád az alkoholba és a dohányzásba menekült, az édesanyád ezeket tovább vitte, és az ilyen jellegű karmikus energiablokk miatt és nem képes mondjuk szeretni téged úgy, ahogy kellene, pedig a gyermeke vagy.

Sajnos a rendszer így önmagába zárul és állandósult blokád keletkezik, mivel te is öröklöd ezeket a negatív programokat, negatív karmát. Ez lehet gyenge, de rendkívül intenzív karmikus állapot is.

Jelei annak, hogy családi karmát hordozol

  • Lelkileg nagyon erős vagy, és rendkívül tudatos, tudatosabb, mint a szüleid vagy a testvéreid.
  • Mindig úgy érezted, hogy eltérsz a családtól, távol érezted őket magadtól.
  • Néha megmagyarázhatatlanul megbetegszel, és úgy érzed, az egész világ súlya a válladon nyugszik.
  • Néha belekeveredsz bizarr családi ügyekbe.
  • Felismered a családi mintákat, szokásokat, és változtatni szeretnél ezeken.

Hogyan szüntesd meg az energetikai blokádot?

Az emberek egy része nem biztos, hogy rezonál másokkal, mert eltér az életszemléletük. Ha elengeded a szülői energiát, az azt jelenti, hogy a saját elméd fog irányítani téged tudatosan, és a saját ösztöneidre hallgatsz. Meg kell vizsgálni, hogy milyen mértékben van rád hatással mindaz, amit a szüleid tesznek, és ez alapján beléd van-e plántálva bármiféle előítélet vagy félelem. Ha mindennek tudatában leszel, akkor tudod, hogy el fogod tudni engedni ezeket a dolgokat, és meg tudsz nekik bocsátani. Így le tudsz válni a szülői házról.

Belső szinten kell felelősséget vállalnod a saját életedért, és ki kell mondanod, hogy nem élsz többet félelemben és illúziókban, és tudnod kell azt is, hogy nem a szüleid tehetnek arról, hogy esetlegesen ezek beléd ivódtak. Minden ember kozmikus utazó is egyben, a szüleid is egyszerűen csak próbálnak eleget tenni a saját küldetésüknek. Ha megérted, hogy a szüleid is ártatlanok ebben az egészben, akkor képes leszel megbocsátani, hiszen ők mindent megtettek, és úgy szerettek, ahogy csak tudtak. Ha a szívedben az az érzés erősödik, hogy a szüleid nem hibásak, hanem ők is bizonyos szempontból áldozatok, akkor képes leszel elengedni ezeket az energetikai blokádokat.

Hogyan alakítható át a családi minta?

Tarts folyamatos és mély önvizsgálatot. Próbálj meditálni, próbáld meg feltárni a visszatérő problémákat és azok okait az életedben, ezek ugyanis az adott viselkedési minták, amiket ha tudatosan felismersz, akkor elkezdesz változni. Ez ugyan időt vesz igénybe, de minden változás így kezdődik, hogy eldöntöd, a saját magad ura akarsz-e lenni. A saját energiád, a saját tested és a lelked az, ami a saját karmádat, az életedet befolyásolja, te vagy tehát a felelős mindenért.

Tele vagy energiával! Tettre kész vagy és az első lépés az, hogy felfogd, mindenért egyedül te vagy a felelős… Te!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL