Napi horoszkóp - 2017-07-22

Kos

Kedves Kos! Csak azért is összeszedted magad, és jutalmad nem marad el. Önbizalmad rendületlen, érzelmeid fellángolnak, viszonzásra találnak. Az új kaland izgalmas, sokat ígérő. A családos, vagy tartós kapcsolatban élő Kosok pedig számítsanak arra, hogy ma be kell váltaniuk korábbi ígéreteiket. Pillanatnyi hangulatukban nem esik nehezedre.

Bika

Kedves Bika! Nem tudsz másra gondolni, mint kedvesed mozdulataira, mosolyára. Roppant vágy hevít, mintha nem volna elég meleg. Őrizd meg józan ítéletedet, gondolkodásodat. Nem kell soká várnod, amit kértél, bekövetkezik. Elalvás előtt azt a gondolatot forgatod a fejedben, hogy mégis ügyesen van rendezve az élet: a jót sem lehet kiszámítani!

Ikrek

Kedves Ikrek! Sajnos ezt a hétvégédet alaposan megterhelik a munkahelyi események. Nem vagy képes kikapcsolódni, agyadban ott zakatolnak a kérdések, feladatok, problémák. Családod megértően veszi tudomásul ezt a helyzetet, és egyikül sem zaklat. Legjobb, ha elvonulsz egy félreeső sarokba, és az egész napot gondolataid rendezésére fordítod.

Rák

Kedves Rák! Erősnek, energikusnak érzed magad. Nem ismersz fáradtságot, és örülsz, hogy végre te is taníthatod barátaidat. A kedved visszatért, örülsz az életnek, ráadásul szerelmi életed rendeződni látszik. Nemhiába írta Shakespeare a Rómeó és Júliában: „Szeress szelíden, és vágyadat nem éri vész. Bevált igazság: lassan járj, tovább érsz.”

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Könnyű behálózni, észre sem veszed, és egy kedves szóval már le is vettek a lábadról. Egy csábító szempár, tetszetős külső elég, hogy orrodnál fogva vezessenek. Egy ideig megelégszel azzal, hogy partnered másoknak is tetszik. De a futókaland is fordulhat komolyra, és a büszke Oroszlán nem tudja, hogy másszon ki a csávából.

Szűz

Kedves Szűz! Úgy érzed, jó hetet tudhatsz magad mögött, végre megérdemled a pihenést. Az idő nem biztos, hogy egyértelműen nyári elfoglaltságokra ösztönöz, de mindenképpen valami olyasmi ajánlott mára, ami más, mint a megszokott. Például utazz el valahová, vagy menj el egy kiállításra! Most szükséged van valamilyen nem mindennapi élményre.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ebben a csodálatos nyári időben hol is tölthetnéd kellemesebben a napot, mint víz közelében. Ajánlatosabb felkeresni valamelyik szabad strandot, folyó- vagy tópartot, már csak azért is, mert a városi strandok zsúfolásig megtelnek ebben a melegben. A természet lágy ölén ráadásul kapcsolatokat is könnyebben létesít az ember.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mintha egy összehangolt támadás indult volna személyed ellen, mintha valahogy mindenki rád fenné a fogát. Nem lelsz magyarázatot a dologra, hiszen nem régen még jó barátok voltatok, és közösen oldottátok meg a feladatokat, problémákat. Sajnos valahol hibáztál, és amíg ezt nem ismered fel, nincs módod a zavar elhárítására.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha nyaralni indulsz, még az utolsó pillanatban is érdeklődj az annyira foglalkoztató ügyben. Hogy vajon született-e döntés és milyen – mert ha bizonytalanságban maradsz, egész nyaralásod alatt kíváncsiság és nyugtalanság között hányódsz. Azok, akik még nem mentek szabadságra és nincs is tervük, ma nagyszerű ötletet kaphatnak.

Bak

Kedves Bak! Feledékenységed kellemetlen ma helyzetbe sodorhat. Netán elfeledkeztél róla, hogy ma lesz az esküvőd? Komolyra fordítva a szót: valóban alkalmas ez a nap házasságkötésre, eljegyzésre, új feladatok kijelölésére, de semmiképpen nem szabad kizárni a gondosságot. Élénk veszekedést válthat ki ugyanis, ha ma valamiről megfeledkezel.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Világból kivonulásodat környezeted békével tűri, sőt, segít. Most mindenesetre nincs türelmed ezt végiggondolni, annyira lefoglal, amit meg akarsz oldani. Persze jobban tennéd, ha nem hajtanád túl magad! Nemcsak azért, mert a feladatok úgyis megvárnak, hanem azért is, mert az elmúlt hetekben elfelejtettél egészségesen élni.

Halak

Kedves Halak! Szerencsés nap. Persze csak viszonylagos értelemben. Amúgy lehetne éppenséggel szerencsétlennek is mondani. De ne légy maximalista. Örülj, hogy nem kellett pszichológushoz fordulnod. Végül is nem sok híja volt… És ha rajtad múlik, bekövetkezhetett volna. Igaz, hogy felkészültél, amennyire tudtál, de túl sokat kaptál egyszerre.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL