FÉSZEK

Költöztesd be otthonodba a tao-t, és teremtsd meg a harmóniát!

Szerző:
Szabó Anna
A feng shui filozófiája egy olyan koncepció, amely leírja a természet és az ember közötti kapcsolatot. A tao egy mély be- és kilégzéssel történik, olyan érzés, mint amikor betemeti a lábadat a homok, vagy sétálsz a csendes erdőben. A tao földelés és ébredés egyben. Ez az, ami létrehozza a jólétet, a békét és a stabilitást. Mutatjuk, hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban.

 

Honnan tudhatod, ha már rád talált a tao?


Biztosan érezted már azt, hogy teljes mértékben leváltál a természetről, nem érdekelt, hogy gyönyörű a naplemente, vagy gyönyörű az ég, egyszerűen nem foglalkoztál semmiféle természeti csodával. Ha viszont annyit teszel, hogy egy tál gyümölcsöt a számítógép asztalodra helyezel vagy némi illóolajat permetezel szét az otthonodban, netán a kedvenc kristályodat teszed ki az asztalra, már be is csempészted a természetet az otthonodba.

Érdemes a kedvenc nyugtató zenédet hallgatni, hosszú sétákat tenni és szép lassan becsempészni az irodádba vagy az otthonodba magát a taot, és ezt a filozófiát. Így egyre inkább szeretsz majd bemenni és dolgozni, vagy éppen otthon lenni.


Most ezt az energiát az otthonodba is beköltöztetheted. Ha szeretnél harmóniát teremteni az otthonodban, akkor nem kell tovább keresned, ez a filozófia tökéletes!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL