HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Kost? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Kos jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Kost!

 

Az már biztos, hogy a Kossal nem lesz egyszerű dolgod. Harcolnod kell vele, mert azt szereti. Nem tudja értékelni azt, ami csak úgy az ölébe hullik, mint ahogy ő sem adja „olcsón” magát. Küzdeni, teperni kell érte, szenvedélyesen akarni. Mint ahogy ő is ezt akarja tenni, szóval bármennyire is akarod őt, kénytelen leszel erősnek lenni és nem egy-könnyen beadni a derekadat. Persze ezzel vigyázni kell, mert ha meg túl sokáig húzod a dolgot, akkor egy idő után megunja, mert azt hiszi a bolondját járatod vele, szóval jól kell tudnod időzíteni!

Azt a trükköt pedig semmi esetre se vesd be, hogy féltékennyé akarod tenni. A megcsalás, a hűtlenség gondolatát se bírja, de még csak azt se, ha úgy érzi, egyszerre több riválisa van és több vasat tartasz a tűzben.

Ellenben amit megtehetsz, hogy segítesz neki érvényesülni, hogy férfi lehessen a szemedben. Szeretné neked a szépet, a hőst, a lovagot adni, hát add meg neki a lehetőséget. Csak legyél kicsivel fantáziadúsabb, mert a befőtt kinyitása meg a villanykört cseréje kevés lesz. Engedd, hogy mindig ő legyen az erős, a megmentő, a segítő, a gáláns, az úriember. Ha véletlenül is úgy érzi, te akarsz lenni az erősebb fél, pillanatok alatt lelécel. Persze szeretné, ha egy életképes, erős, önálló nő lennél, csak ne vidd túlzásba, tudj „nőies” maradni, mert neki külsőleg és belsőleg is számít, hogy ízig-vérig nő legyél.

További jó tipp lehet a számodra, ha már vagytok olyan viszonyban, ismerkedj meg a barátaival és igyekezz a legjobb formádat hozni, mert ha nekik tetszel és befogadnak, akkor már egyenes az út a Kos szívéhez. Mutatkozz előttük és általában mindig energikusnak, életvidámnak, spontánnak, pozitívnak, sokoldalúnak, akivel bármiről lehet beszélgetni, mert az ilyen típusú nőket kedveli, bár ez elmondható a Kos nők ízléséről is.

Légy vele maximálisan őszinte, mert a hazugságot semmilyen szinten nem tűri, mint ahogy a kritizálást,a  számonkérést sem. Nem szabad faggatni, vallatni, mindig kellő teret és szabadságot kell neki hagyni. Nem kell aggódni, hogy elveszíted, csak hagyni kell a madárnak, hogy repülhessen. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL