Napi horoszkóp - 2017-07-19

Kos

Kedves Kos! Elérkezett az a nap, amire régóta vártál: művedet befejezted, hivatásodban új lehetőségek nyílnak. Tán merész, kockázatos lépésre szánod magad – ne habozz megtenni. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és ez a vas most forró. Akár kedved szerint is hajlítható, ha olyan feltételeket szabsz, melyek érvényt szereznek érdekeidnek.

Bika

Kedves Bika! Utálod az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasználsz valakit azért, hogy elérd célodat. Kemény kritikákat kapsz, sőt egyesek a hátad mögött vigyorognak a „nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, nem ért annyit. Rosszkedvűen térsz haza. Ne otthon töltsd ki a bosszúdat, mert ennek komoly következményei lehetnek.

Ikrek

Kedves Ikrek! A lehető legeltérőbb hatások kereszttüzébe kerülsz, és ennek fejfájás, rossz közérzet, ólmos fáradtság lehet a következménye. Ha ép bőrrel szeretnéd megúszni, akkor sürgősen kezdd meg rendes évi szabadságodat. Utazz el jó messzire, ne áruld el senkinek a címet és a helyet. Szükséged van most arra, hogy elbújj az emberek elől.

Rák

Kedves Rák! Helyesen tetted, ha elmentél végre az orvoshoz. Így legalább megnyugodtál, még sincs olyan nagy baj, mint ahogy gondoltad. Figyelj oda magadra és környezetedre egyaránt! Alkotóerőd kezd visszatérni, használd hát ki a lehetőséget. Legokosabb, ha most együtt örülsz a környezetedben élőkkel, és egyáltalán nem irigyled sikereiket.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Adódhatnak napok, amikor semmi sem jön össze. Vagy legalábbis úgy érzed. Vizsgáld meg az okát. Vajon benned van a hiba, mert egyszerűen bal lábbal keltél, vagy a sors esküdött össze az ellened? Feltehetően valahol a kettő között leled az igazságot. Egy kis testmozgás jótékony hatással lenne hullámzó kedélyállapotodra is.

Szűz

Kedves Szűz! Mélyen, egy belső hang azt súgja, hogy néhány embernek nagy szüksége van most rád. Elhatározod, hogy nem hagyod annyiban a dolgot, mindenképpen megpróbálsz segíteni a bajban. Közös erővel, elhatározással komoly sikereket érhettek el akár már egy nap alatt. Ha kedved és időd engedi, tervezz máskor is ilyen jótékonykodó napokat!

Mérleg

Kedves Mérleg! Rémesen mellőzöttnek érzed magad. Legjobb barátod napok, sőt hetek óra nem nyitotta rád az ajtót, de annyi fáradságot sem vett, hogy felhívjon. Úgy érzed, ő is akkor talál meg, ha szüksége van valamire. Kár vádaskodnod, előbb győződj meg róla, hogy mi az oka a hallgatásának. Kiderülhet, hogy neki még nagyobb szüksége van rád.

Skorpió

Kedves Skorpió! A mai napra tervezett programjaid sorra meghiúsulnak, de ezt valahogy nem is bánod. A Sors vezényelte napokon egyébként is a nyomodba szegődik a szerencse, és ilyenkor minden megy a maga útján. Nem fogsz csalódni, nagy valószínűséggel siker kíséri ezt a próbálkozásodat is. Csak Rá ne hallgass, mert ismét csak pórul jársz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Segítőkészséged és lobbanékonyságod meggondolatlan cselekedetre ragadtathat. Belefogsz valamibe, de már az elején nehézségekbe ütközöl, ezért hamar elveszíted a kedvedet és a lelkesedésedet. Ezen alaposan elgondolkodsz, és elhatározod, hogy ezentúl megfontoltabban és türelmesebben fogsz viselkedni, mint eddig bármikor is.

Bak

Kedves Bak! Nem a korunk a fontos, hanem a kor, amelyben élünk! Ha valaki beszédbe elegyedik veled, és jobban megismer, nem a korodat fogja firtatni. Sőt, ha kiderül, nem is hiszi majd el. Figyelmedet inkább a mondat másik felére irányítsd, és igyekezz lépést tartani másokkal. Vedd észre, hogy manapság már önálló elképzelésekre van szükség.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valami furcsa kettősség jellemez téged ezekben a napokban. Igaz, hogy nagyon emberszerető, kedves és figyelmes vagy, önnön gondjaid-bajaid néha mégis annyira lefoglalnak, hogy teljesen megfeledkezel a külvilágról. Ma azonban merőben nyitott és közvetlen vagy – és nemcsak azért, mert neked is szükséged van mások társaságára.

Halak

Kedves Halak! Jó érzés bizonyosan tudni, hogy végleg elmúlt a vész. Szépen tisztulnak a sebek, visszaeséstől többé nem kell tartanod, aggodalomra tehát semmi ok. Csodálattal tapasztalod saját magadon a természet hatalmas erejét és igyekezetét, hogy mihamarabb helyrehozd azt, amit mások még nagyobb igyekezettel és intenzitással elrontottak.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL