LELKIPATIKA

Gyakorlat az egészséges lélekért, hogy elmúljanak a múlt traumái - Gyógyítsd meg a lelkedet!

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz hogy a lelked meg tudjon gyógyulni, érdemes kiadni magadból a nyomasztó gondolatokat, és szabadon engedni. Érdemes ezt naplózás útján tenni, mert így a téged nyomasztó kérdések tudatosan leküzdhetőek. Ez a félelem tehát tudatosan leküzdhető.

Egy híres szerző, 15 éves volt, amikor egyes folyóiratok kommentfolyamán fejtette ki a véleményét, és így tulajdonképpen önmagát gyógyította. Három évtizeddel később, mint már gyógyító szakértő és szerző, felismerte azt, hogy mennyire remek eszköz volt abban az időszakban, hogy begyógyulhassanak a lelki sebei. Az elmúlt néhány évben a naplózás egyfajta népszerű terápiává vált. Sok terapeuta és gyógyító ajánlja a betegeinek, mert így lelkileg meg tudnak tisztulni, és el tudják engedni a problémáikat.

Az írás ugyanis elősegíti a világos tudatot, és ha a benned lévő gondolatokat papírra veted, akkor ezek a gondolatok egyfajta kapaszkodók is lehetnek. Például az álmaid, a céljaid egyfajta mentális világítótornyok és biztonságos kikötők, ahová le tudod pakolni az önismereti rakományt. Íme, 3 tipp hogy, hogyan érdemes használni a naplózást:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL