HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Halak jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Halak jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Halak jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele! Folytatódik a Milyen a szerelemben? cikksorozatunk!


Tudjuk nagyon jól, hogy mennyire álmodozó a Halak. Ez bizony a szerelemben is megmutatkozik. Kezdve azzal, hogy leendő partnerét rózsaszínködben és aranyló glóriával látja és jó ideig nem is képes észrevenni a valódi természetét. De általában amíg szerelmes, addig jó sokáig is látja hercegképében a párját. Ezzel csupán annyi a gond, hogy el is várja, hogy a párja maga legyen a megtestesült lovag, mert ha egyszer leesik neki, hogy túl sok mázzal képzelte el, hajlamos lesz kiábrándulni és depresszióba esni, amiből utána nagy sokára áll fel.

Alapból mindenre nagyon érzékenyen reagál, nem nehéz őt megbántani és szíven találni. Szeret mindent alaposan analizálni, kielemezni – eleve beszélgetni – ettől válik sokszor lelkizőssé. Viszont a párja egy végtelenül szeretetteljes, abszolút megértő, segítőkész, romantikus párt és barátot kap egyszerre. Egy Halakra mindig lehet számítani, a végletekig kitart partnere mellett és figyelemmel, odaadó törődéssel halmozza el és nem csak a mindennapokban, hanem az ágyban is, ahol tökéletes szerető tud lenni. Számára rendkívül fontos, hogy a partnerének is ugyanolyan jó legyen, mint neki és Isten adta tehetsége van ahhoz, hogy ösztönösen ráérezzen arra, mi a jó a szerelmének. Arról nem is beszélve, hogy a lenyűgöző fantáziája természetesen a szerelmi életére is kiterjed.

Persze ezt is hajlamos túlzásba vinni és szeretetével rátelepedni az emberre, ahogy anyáskodásával meg a sírba kergetni a másikat. Meg azzal, hogy képtelen a földön járni, sokszor olyan, mint aki itt sincs, ezért jó, ha racionális pár van mellette, aki időnként lehozza a Földre és segít neki a gyakorlatias kérdésekben.

Miközben valójában van benne is egy nagy gyerek, ezért mellette ritkán lehet unatkozni. Állandóan menne, kalandozna, szórakozna. Kitűnő társaság és szórakoztató partner. De azért tud ő nyugodt is lenni, olykor kimondottan csendes és visszahúzódó anélkül, hogy bármi gondja-baja lenne, mivel elengedhetetlen nála a kiegyensúlyozottság.

A gyerekei is imádják, - nem is csoda, hiszen végtelenül türelmes - akik szemében ő testesíti meg a tökéletes anyát/apát, mint ahogy a párja számára is ő a mintafeleség/ férj. Mindezért „cserébe" csupán annyit kér, hogy szeressék és biztonságot adjanak neki.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL