REJTÉLY-MISZTIKA

16 jól ismert szerelmi babona, amikre nem árt emlékezni a boldog szerelmi életért

Szerző:
Szabó Anna
Biztos, hogy jó párat közülük már te is ismersz. Ha pedig olyat is olvasnál, amiről eddig nem hallottál, hát akkor még egy babonával gazdagodtál, ha nem lennél így is eléggé az! De ha már az vagy, nem árt odafigyelned erre a 16 szerelmi babonára, ha pasit szeretnél fogni vagy éppen a férjedet megtartani!

Hadd emlékeztessünk téged erre a 16 szerelmi babonára, hogy tutira elkerülhesd a hajadonságot és megőrizhesd a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatodat! A következőkre kell figyelned:

 

A babonák, amelyek szerint hajadon maradsz, ha...

1. Emlékszel? Véletlenül se ülj az asztal sarkára, mert örökre vénlány maradsz.

2. Vágj annak a kezére, aki körbe akar söpörni, legalábbis akadályozd meg!

3. Bármennyire is finom a kaja, türtőztesd magad és ne egyél az edény aljáról, mert akkor mindig csak a maradék fiúkból válogatsz, márpedig nem kell neked a selejtes árú...

4. Jobb, ha kerülöd a hobbi tükörtörést, mert ahány darabra törik, annyi évig nem mész férjhez... vagy veheted ezt úgy, hogy annyi év múlva házasodsz meg... mekkora mentés!

5. Ha már nagyon régóta nem jön össze a dolog, akkor inkább büdösödjön be a szemét, de ne ki ne vidd naplemente után a házból...

6. Felejtsd el, hogy merőkanálból vagy a lábosból eszel...

7. Mindegy, hogy könyörög, mert a cigijét akarja megnyújtani vagy a tűzifát, mert majd meg fagy, akkor se adj tüzet egy férfinak...

További szerelmi babonák

8. Ha a közeleg az esküvőd, igyekezz óvatosan a vőlegény lábára lépni, vagy gyere ki te előbb a templomból, és tutira az lesz, amit te akarsz!

9. Amennyiben mosás után jó idő van, akkor biztos lehet a párod hűségében. Úgyhogy mossál verőfényes napokon!

10. Egy angol babona szerint, ha egy tele töltött borospohár összetörik, akkor boldog házasságra és szerelemmel teli kapcsolatra lehet számítani.

11. Egy másik angol babona szerint, ha valaki három alkalommal is volt koszorúslány, az el is búcsúzhat a házas élettől...

12. Amerikában meg úgy tartják, hogy a leejtett olló megcsalást jelent. De azért ne pont erre alapozd a vádat és csak emiatt törd össze a férjed fején a vázát...

13. Inkább etess a kedveseddel fekete tyúkot és mindent el fog hinni neked, amit csak mondasz neki!

Pasifogó babonák

14. Süsd vagy főzd bele az ebédbe vagy a vacsiba pár szál hajadat, körmödet, nyáladat (vagy a legundibb babona szerint a menstruációs véred pár cseppjét) és tied a pasi egy életre!

15. Tégy kockacukrot a hónaljadhoz, izzad össze egy kicsit és nem tudom utána hogy a csudába, de etesd meg a kiszemelteddel és a tiedé lesz a szépfiú!

16. Szedd fel a kiszemelted három lábnyomát, három helyről (pl.: hó, sár), ásd a küszöb alá, és szinte garantált, hogy hozzád vezet majd minden útja.

 

rejtély misztika babona
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL