EZOTÉRIA

Mivel győzheted le az ellenségeidet? - Megmondják a Valkűrök, a harcos istennők

Szerző:
Szabó Anna
A skandináv mitológiában a valkűrök harcos istennők és a főisten, Odin szolgálói. Az a feladatuk, hogy kiválasszák a csatában elesettek közül a leghősiesebbeket, és a Valhallába - az elesett harcosok csarnokába - vigyék őket. Vagyis náluk senki sem tudhatja jobban mi az erősséged, a titkos fegyvered, amivel legyőzheted az ellenségeidet! Most elárulják neked!

 

Szárnyas lovakon száguldó gyönyörű védelmező istennőként ábrázolják a valkűröket, de a valódi mitológiában rémisztő farkas falkák hátán utaztak - és hollószerű szárnyaik voltak -, hogy begyűjtsétek a legkiválóbb hősök lelkét. Állítólag a valkűrök páncélja „vibráló fényt áraszt, amely fel-felvillan az északi égbolton", vagyis nekik tulajdonítják az Aurora Borealis, az északi fény jelenségét. Te pedig hamarosan azt a választ tulajdoníthatod nekik, amelyből megtudhatod, mivel győzheted le ellenségeidet, ellenlábasaidat, az áskálódó és pletykás kollégákat, gonosz szomszédokat és főnöket, bárkit, aki csak az utadban van!

 

Húzz egy kártyalapot, és tudd meg, mi lehet a titkos fegyvered!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL