MÁGIA

Döntésvarázs - Ha nem vagy biztos abban, hogy érdemes valakivel kezdened, kérj egy jelet!

Szerző:
Szabó Anna
Megismerkedtél, találkoztál valakivel, aki felkeltette az érdeklődésedet, de nem vagy biztos a dolgodban, abban, hogy érdemes-e vele kezdeni? Ha nem tudsz dönteni és bizonytalan vagy, és már kikérted barátaid tanácsát is, akkor végezd el a Döntésvarázst, amelynek segítségével varázsolhatsz magadnak egy jelet az égiektől!

Kérj egy jelet az égiektől, ami alapján eltudod dönteni, hogy érdemes-e tovább folytatnod az ismerkedést, belebonyolódnod egy adott kapcsolatba. Erre való a gyorsan elvégezhető és egyszerű Döntésvarázs, ami megkönnyíti neked a dilemmát, ha jó ideje nem sikerül dűlőre jutnod!

Kellékek

7 kék színű gyertya

1 fehér gyertya

Egy papír

Egy kép rólad

Egy kép az illetőtől vagy a neve cetlin

Zsálya füstölő

Kis fémtálka

 

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. A kék gyertyákat helyezd el kör alakban. A fehéret tedd középre és alá a fényképedet. Írd fel a szövegben található igét egy kis papírra.

Elé helyezd a kis fém tálkát, benne a kérdéses személy képével vagy névvel ellátott cetlijével.

Koncentrálj kicsit a célodra. Relaxálj, lélegezz mélyeket. Tartsd az elmédben pontosan a célodat, tégy fel egy fix kérdést magadban, pl. hogy „Érdemes-e vele folytatnom az ismerkedést/kapcsolatot?"

Mikor úgy érzed eleget fókuszáltál, mond el a cetlire írt igét hangosan háromszor: „Zakatol az elmém, nem tudok dönteni, ilyen válsághelyzetben az égiekhez fohászkodom egy jelért. Küldjenek nekem napokon belül tiszta és világos jelet X-el (nevezd meg a személyt) kapcsolatban, hogy vajon érdemes-e folytatnom vele, van-e bármi jövőm mellette."

Miután elmondtad háromszor, a képpel/cetlivel együtt égesd el, majd hagyd a gyertyákat leégni.

A következő napokban járj nyitott szemmel, mert jó eséllyel küldeni fogják a kért jelet az égiek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL