2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ha elvesztettél valakit, vagy valamit

Herceg Petra

A Földi lét egyik meghatározó eleme a kötődés. E mély összetartozás érzés hatja át életünket. Kötődünk barátainkhoz, családtagjainkhoz, háziállatainkhoz, és bizony tárgyakhoz is. Ha elveszítjük őket, veszteséget érzünk, hiányukat nehéz pótolni.

Egy igaz barát a mai világban nagy kincs. Azt látjuk, hogy manapság sokan magányosan, elszigetelve, barátok nélkül élik az életüket. Úgy érzik, nem érti meg őket senki, ezért inkább magányba vonulnak. Az is lehet, hogy csalódtak a barátságban. Tudomásul kell azonban venni, hogy nincs kapcsolat konfliktusok nélkül. A sérelmeket is fel lehet oldani, a megbocsátás erősíti a köteléket két ember között. A baráti kapcsolatokat nem jó megszakítani. Óvd ezt a kapcsolatot, ahogy csak tudod. Ennek megerősítésében az angyalok szívesen közreműködnek.


Angyali varázszacskó


Egy baráti kapcsolat megerősítésére készíthetsz például angyalzacskót. Elkészítése vidám feladat, és csodálatos ajándék egy különleges barát számára. Szerezz be egy kis textilzacskót, ami lehet akár sima, vagy díszített is. Ha elég ügyes vagy akár saját kezűleg is varrhatsz egyet, az még személyesebbé teszi az ajándékodat. Egy darab filcből vágj ki egy pár angyalszárnyat és varrd rá a zacskóra. Lehetnek fehérek is, mely a tiszta angyali energiákat szimbolizálja, de választhatsz más színt is, akár barátod kedvenc színét. Ha elkészültél, tedd a zacskót az angyaloltárra, és kérd meg Őrangyalodat, hogy áldja és szentelje meg.


Mindenképpen mondd el, hogy pontosan kinek akarod adni. Kérd, hogy az elkövetkező napokban találhass olyan különleges tárgyakat, melyeket beletehetsz a zacskóba, majd kezdj el keresni az angyalzacskóba tehető dolgokat. Egy madártollat, egy szép követ, egy apróságot egy ajándékboltból, gyöngyöket stb. Ha végeztél, tedd a kiválasztott tárgyakat is az oltárra, majd kérd meg az angyalokat, hogy töltsék fel őket mágikus energiákkal. Ezután beleteheted a tárgyakat a zacskóba. Most tartsd a szívedhez, és töltsd fel jó szándékkal. Köszönd meg az angyaloknak a segítséget, és vidd el az angyalzacskót a barátodnak. Figyelmeztesd, hogy tartalmát nem szabad másoknak megmutatnia. Ezek csak rá tartoznak.


Védelem mágia


Ha szeretnéd megelőzni, hogy veszteség érjen, végezz védelem mágiát. Ez a fajta segítségnyújtás, az összes angyal feladatához illeszkedik, a szükséges védelem formájától függően. A vagyon védelmezésére a föld angyalait kell kérni, az egészség védelméhez a víz angyalait hívd, kedvenc állatod védelmére pedig Behemiel angyal a legmegfelelőbb. Szenvedélyed és alkotókészséged védelmében lépj kapcsolatba a tűz angyalokkal, elméd és a kommunikáció védelmére pedig a levegő angyalait kell hívnod. A legtöbb védelmi mágiát telihold idején, vagy hétfői napon végzik. A védelem angyalainak hívásához próbáld ki az alábbi szöveget:


Jó Mihály, tüzed ragyogását
Szilárdan óhajtom, hogy járjon át,
Eredj, jó Mihály, a menny nevében
És adj nekem védelmet, amiben kérem!”


Ha már elveszett…


Sokak számára egy ragaszkodó kutya, vagy egy játékos cica szinte többet jelent bármely emberi kapcsolatnál. A házi kedvencek segítenek abban, hogy közelebb kerüljünk a földhöz, és a feltétel nélküli szeretetre tanítgatnak bennünket. Ha elveszítjük őket, otthonunk szomorúsággal telik meg. Az angyalok segítenek, hogy megtaláld elveszett háziállatodat. Szükséged lesz egy zöld gyertyára, egy zöld szalagra, egy képre, mely kedvencedet ábrázolja, a jószág kedvenc játékára, és valami olyan dologra, amelyen az állat szőrszálai vannak. Az állatszelídítés angyala Behemiel. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, hívd az Őrangyalodat, majd kérd Behemielt, hogy segítsen megtalálni kedvencedet. Csinálj egy hurkot a zöld szalagból az oltáron, és egy csomóval, csakis egyetlen csomóval kösd össze a két végét. Helyezz minden, kedvenceddel kapcsolatos tárgyat a hurok közepébe. Kérd, hogy kedvenced biztonságban térjen haza. Hagyd a tárgyakat az oltáron, amíg nem érkezik vissza hozzád.


Elveszett tárgyakat is megtalálhatsz


Elveszett tárgyak megtalálásához használj olyan színű gyertyát, és szalagot, mely illik a tárgyhoz. Ha például egy gyémántköves gyűrűről van szó, akkor barna, vagy zöld a megfelelő, mivel a gyémánt a földhöz kapcsolódik. A kereséshez válaszd ki azt az angyalt, aki legjobban kapcsolódik az elveszett tárgyhoz. A legegyszerűbb, ha a tárgy színe alapján választasz segítő angyalt.

Ariel: barna, zöld
Azrael: nyers fehér
Chamuel: halványzöld
Gábriel: kék, ezüst
Jeremiel: ibolya
Jophiel: pink
Michael: bíbor, piros
Raguel: halványkék
Rafael: smaragdzöld
Raziel: szivárványszínek
Sandalphon: türkiz
Uriel: halványsárga
Zadkiel: sötétkék

 

 


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

A legjobb módja az energikusságnak a kellő mennyiségű alvás, de néha nem tudod kipihenni magad. Amikor az álmosság miatt alig tudod nyitva tartani a szemedet munka közben, tudod, hogy igazán csak a pihenés segíthetne. Ám van néhány tipp, melyekkel könnyebben átvészelheted a napot. Íme, a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszerek, melyek segítnek valamelyest leküzdeni az álmosságot.

Tovább »
Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Kemény kihívásra hívunk téged! A feladat ugyan egyszerű, nem kell hozzá számolni, logikázni, hosszasan töprengeni, csak a szemedet kell hozzá használni. Na, igen ám, de pont ettől válik nehézzé! Milyen jó a szemed? Mennyire jó a színfelismerő képességed? Megbírod különböztetni a színek árnyalatait? Menj végig ezen a játékos optikai illúzió teszten és minden kérdésre választ fog kapni! 

Tovább »
Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Gondolkodtál már el azon, hogy mennyire összetett egy ember személyisége? Nem elég a felszín, hiszen rengeteg rejtett képességgel bírunk, és nagyon sok különleges tulajdonságunk van. Az alábbi teszt sokat elárulhat a személyiségedről, mindehhez pedig a tudatalattit hívja segítségül.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép