2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ha elvesztettél valakit, vagy valamit

Herceg Petra

A Földi lét egyik meghatározó eleme a kötődés. E mély összetartozás érzés hatja át életünket. Kötődünk barátainkhoz, családtagjainkhoz, háziállatainkhoz, és bizony tárgyakhoz is. Ha elveszítjük őket, veszteséget érzünk, hiányukat nehéz pótolni.

Egy igaz barát a mai világban nagy kincs. Azt látjuk, hogy manapság sokan magányosan, elszigetelve, barátok nélkül élik az életüket. Úgy érzik, nem érti meg őket senki, ezért inkább magányba vonulnak. Az is lehet, hogy csalódtak a barátságban. Tudomásul kell azonban venni, hogy nincs kapcsolat konfliktusok nélkül. A sérelmeket is fel lehet oldani, a megbocsátás erősíti a köteléket két ember között. A baráti kapcsolatokat nem jó megszakítani. Óvd ezt a kapcsolatot, ahogy csak tudod. Ennek megerősítésében az angyalok szívesen közreműködnek.


Angyali varázszacskó


Egy baráti kapcsolat megerősítésére készíthetsz például angyalzacskót. Elkészítése vidám feladat, és csodálatos ajándék egy különleges barát számára. Szerezz be egy kis textilzacskót, ami lehet akár sima, vagy díszített is. Ha elég ügyes vagy akár saját kezűleg is varrhatsz egyet, az még személyesebbé teszi az ajándékodat. Egy darab filcből vágj ki egy pár angyalszárnyat és varrd rá a zacskóra. Lehetnek fehérek is, mely a tiszta angyali energiákat szimbolizálja, de választhatsz más színt is, akár barátod kedvenc színét. Ha elkészültél, tedd a zacskót az angyaloltárra, és kérd meg Őrangyalodat, hogy áldja és szentelje meg.


Mindenképpen mondd el, hogy pontosan kinek akarod adni. Kérd, hogy az elkövetkező napokban találhass olyan különleges tárgyakat, melyeket beletehetsz a zacskóba, majd kezdj el keresni az angyalzacskóba tehető dolgokat. Egy madártollat, egy szép követ, egy apróságot egy ajándékboltból, gyöngyöket stb. Ha végeztél, tedd a kiválasztott tárgyakat is az oltárra, majd kérd meg az angyalokat, hogy töltsék fel őket mágikus energiákkal. Ezután beleteheted a tárgyakat a zacskóba. Most tartsd a szívedhez, és töltsd fel jó szándékkal. Köszönd meg az angyaloknak a segítséget, és vidd el az angyalzacskót a barátodnak. Figyelmeztesd, hogy tartalmát nem szabad másoknak megmutatnia. Ezek csak rá tartoznak.


Védelem mágia


Ha szeretnéd megelőzni, hogy veszteség érjen, végezz védelem mágiát. Ez a fajta segítségnyújtás, az összes angyal feladatához illeszkedik, a szükséges védelem formájától függően. A vagyon védelmezésére a föld angyalait kell kérni, az egészség védelméhez a víz angyalait hívd, kedvenc állatod védelmére pedig Behemiel angyal a legmegfelelőbb. Szenvedélyed és alkotókészséged védelmében lépj kapcsolatba a tűz angyalokkal, elméd és a kommunikáció védelmére pedig a levegő angyalait kell hívnod. A legtöbb védelmi mágiát telihold idején, vagy hétfői napon végzik. A védelem angyalainak hívásához próbáld ki az alábbi szöveget:


Jó Mihály, tüzed ragyogását
Szilárdan óhajtom, hogy járjon át,
Eredj, jó Mihály, a menny nevében
És adj nekem védelmet, amiben kérem!”


Ha már elveszett…


Sokak számára egy ragaszkodó kutya, vagy egy játékos cica szinte többet jelent bármely emberi kapcsolatnál. A házi kedvencek segítenek abban, hogy közelebb kerüljünk a földhöz, és a feltétel nélküli szeretetre tanítgatnak bennünket. Ha elveszítjük őket, otthonunk szomorúsággal telik meg. Az angyalok segítenek, hogy megtaláld elveszett háziállatodat. Szükséged lesz egy zöld gyertyára, egy zöld szalagra, egy képre, mely kedvencedet ábrázolja, a jószág kedvenc játékára, és valami olyan dologra, amelyen az állat szőrszálai vannak. Az állatszelídítés angyala Behemiel. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, hívd az Őrangyalodat, majd kérd Behemielt, hogy segítsen megtalálni kedvencedet. Csinálj egy hurkot a zöld szalagból az oltáron, és egy csomóval, csakis egyetlen csomóval kösd össze a két végét. Helyezz minden, kedvenceddel kapcsolatos tárgyat a hurok közepébe. Kérd, hogy kedvenced biztonságban térjen haza. Hagyd a tárgyakat az oltáron, amíg nem érkezik vissza hozzád.


Elveszett tárgyakat is megtalálhatsz


Elveszett tárgyak megtalálásához használj olyan színű gyertyát, és szalagot, mely illik a tárgyhoz. Ha például egy gyémántköves gyűrűről van szó, akkor barna, vagy zöld a megfelelő, mivel a gyémánt a földhöz kapcsolódik. A kereséshez válaszd ki azt az angyalt, aki legjobban kapcsolódik az elveszett tárgyhoz. A legegyszerűbb, ha a tárgy színe alapján választasz segítő angyalt.

Ariel: barna, zöld
Azrael: nyers fehér
Chamuel: halványzöld
Gábriel: kék, ezüst
Jeremiel: ibolya
Jophiel: pink
Michael: bíbor, piros
Raguel: halványkék
Rafael: smaragdzöld
Raziel: szivárványszínek
Sandalphon: türkiz
Uriel: halványsárga
Zadkiel: sötétkék

 

 


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép