ANGYALISKOLA

Ha elvesztettél valakit, vagy valamit

Szerző:
Szabó Anna
A Földi lét egyik meghatározó eleme a kötődés. E mély összetartozás érzés hatja át életünket. Kötődünk barátainkhoz, családtagjainkhoz, háziállatainkhoz, és bizony tárgyakhoz is. Ha elveszítjük őket, veszteséget érzünk, hiányukat nehéz pótolni.

Egy igaz barát a mai világban nagy kincs. Azt látjuk, hogy manapság sokan magányosan, elszigetelve, barátok nélkül élik az életüket. Úgy érzik, nem érti meg őket senki, ezért inkább magányba vonulnak. Az is lehet, hogy csalódtak a barátságban. Tudomásul kell azonban venni, hogy nincs kapcsolat konfliktusok nélkül. A sérelmeket is fel lehet oldani, a megbocsátás erősíti a köteléket két ember között. A baráti kapcsolatokat nem jó megszakítani. Óvd ezt a kapcsolatot, ahogy csak tudod. Ennek megerősítésében az angyalok szívesen közreműködnek.


Angyali varázszacskó


Egy baráti kapcsolat megerősítésére készíthetsz például angyalzacskót. Elkészítése vidám feladat, és csodálatos ajándék egy különleges barát számára. Szerezz be egy kis textilzacskót, ami lehet akár sima, vagy díszített is. Ha elég ügyes vagy akár saját kezűleg is varrhatsz egyet, az még személyesebbé teszi az ajándékodat. Egy darab filcből vágj ki egy pár angyalszárnyat és varrd rá a zacskóra. Lehetnek fehérek is, mely a tiszta angyali energiákat szimbolizálja, de választhatsz más színt is, akár barátod kedvenc színét. Ha elkészültél, tedd a zacskót az angyaloltárra, és kérd meg Őrangyalodat, hogy áldja és szentelje meg.


Mindenképpen mondd el, hogy pontosan kinek akarod adni. Kérd, hogy az elkövetkező napokban találhass olyan különleges tárgyakat, melyeket beletehetsz a zacskóba, majd kezdj el keresni az angyalzacskóba tehető dolgokat. Egy madártollat, egy szép követ, egy apróságot egy ajándékboltból, gyöngyöket stb. Ha végeztél, tedd a kiválasztott tárgyakat is az oltárra, majd kérd meg az angyalokat, hogy töltsék fel őket mágikus energiákkal. Ezután beleteheted a tárgyakat a zacskóba. Most tartsd a szívedhez, és töltsd fel jó szándékkal. Köszönd meg az angyaloknak a segítséget, és vidd el az angyalzacskót a barátodnak. Figyelmeztesd, hogy tartalmát nem szabad másoknak megmutatnia. Ezek csak rá tartoznak.


Védelem mágia


Ha szeretnéd megelőzni, hogy veszteség érjen, végezz védelem mágiát. Ez a fajta segítségnyújtás, az összes angyal feladatához illeszkedik, a szükséges védelem formájától függően. A vagyon védelmezésére a föld angyalait kell kérni, az egészség védelméhez a víz angyalait hívd, kedvenc állatod védelmére pedig Behemiel angyal a legmegfelelőbb. Szenvedélyed és alkotókészséged védelmében lépj kapcsolatba a tűz angyalokkal, elméd és a kommunikáció védelmére pedig a levegő angyalait kell hívnod. A legtöbb védelmi mágiát telihold idején, vagy hétfői napon végzik. A védelem angyalainak hívásához próbáld ki az alábbi szöveget:


Jó Mihály, tüzed ragyogását
Szilárdan óhajtom, hogy járjon át,
Eredj, jó Mihály, a menny nevében
És adj nekem védelmet, amiben kérem!”


Ha már elveszett…


Sokak számára egy ragaszkodó kutya, vagy egy játékos cica szinte többet jelent bármely emberi kapcsolatnál. A házi kedvencek segítenek abban, hogy közelebb kerüljünk a földhöz, és a feltétel nélküli szeretetre tanítgatnak bennünket. Ha elveszítjük őket, otthonunk szomorúsággal telik meg. Az angyalok segítenek, hogy megtaláld elveszett háziállatodat. Szükséged lesz egy zöld gyertyára, egy zöld szalagra, egy képre, mely kedvencedet ábrázolja, a jószág kedvenc játékára, és valami olyan dologra, amelyen az állat szőrszálai vannak. Az állatszelídítés angyala Behemiel. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, hívd az Őrangyalodat, majd kérd Behemielt, hogy segítsen megtalálni kedvencedet. Csinálj egy hurkot a zöld szalagból az oltáron, és egy csomóval, csakis egyetlen csomóval kösd össze a két végét. Helyezz minden, kedvenceddel kapcsolatos tárgyat a hurok közepébe. Kérd, hogy kedvenced biztonságban térjen haza. Hagyd a tárgyakat az oltáron, amíg nem érkezik vissza hozzád.


Elveszett tárgyakat is megtalálhatsz


Elveszett tárgyak megtalálásához használj olyan színű gyertyát, és szalagot, mely illik a tárgyhoz. Ha például egy gyémántköves gyűrűről van szó, akkor barna, vagy zöld a megfelelő, mivel a gyémánt a földhöz kapcsolódik. A kereséshez válaszd ki azt az angyalt, aki legjobban kapcsolódik az elveszett tárgyhoz. A legegyszerűbb, ha a tárgy színe alapján választasz segítő angyalt.

Ariel: barna, zöld
Azrael: nyers fehér
Chamuel: halványzöld
Gábriel: kék, ezüst
Jeremiel: ibolya
Jophiel: pink
Michael: bíbor, piros
Raguel: halványkék
Rafael: smaragdzöld
Raziel: szivárványszínek
Sandalphon: türkiz
Uriel: halványsárga
Zadkiel: sötétkék

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL