HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Vízöntő jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Vízöntő jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Vízöntő jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele! Folytatódik a Milyen a szerelemben? cikksorozatunk!

Érzelmekben gazdag és szenvedélyes szerető. Álmodozó természete a párkapcsolatára is kihat, mert ha szerelembe esik, akkor kedvesét valóságos isteni lénynek tartja. Ám ha meg van a kellő elragadtatás és szerelem, ha nincs, akkor sem feledi el, hogy ő egy szabadlélek. Foggal-körömmel ragaszkodik a szabadságához, hogy azt tehessen, amit csak akar. Rettentő csökönyös tud lenni, és inkább megtapasztalja a rosszat is a saját bőrén, semmint megfogadja párja józan tanácsát.

Gyűlöli, ha megmondják neki mikor és mit kell tennie. De ha szerelmes, hajlandó megerőszakolni magát csak azért, hogy kedvese kedvében járjon. Mindenesetre normális körülmények között szereti, ha a párja mellett elég ideje jut önmagára és a kedvteléseire. Illetve barátaira, akik rendkívül fontosak neki. Meg persze a karrier és a siker az, aki kimondottan sokat nyom a latba egy Vízöntőnél.

Mert bár szereti a páros programokat, kifejezetten vágyik is a romantikára meg a közös baráti találkákra, - ahol végre a középpontban lehet, amit úgy szeret - de az is kell neki, hogy időnként kicsit külön legyenek a kedvesével. Hogy ne unják meg egymást. Ugyanis ez könnyen megtörténhet egy Vízöntővel, hogyha nem elég érdekes, izgalmas a partnere hamar megunja. Éppen ezért mondható el róla, hogy könnyen kezd bele új kapcsolatokba és ugyanolyan könnyedén szakít is. Nála csak a barátság szent. Viszont élete szerelmével szemben megértő és gyengéd társ tud lenni, aki egyszerre bölcs és kiváló tanácsadó, illetve fantasztikus mókamester.

Elvégre ő mégiscsak egy egyéniség, akinek újabb kalandokra és folyamatosan új benyomásokra van szüksége. Ki nem állhatja a szürke, a jól bevált, a hagyományos módszereket és tevékenységeket. Mindig az újdonságra és a szokatlan dolgokra vágyik. Emiatt is van tele hirtelen ötletekkel, és képes egyik napról a másikra megváltozni, cselekedni valami igazán meglepőt. Ettől lesz olyan kiszámíthatatlan.

Ezért hozzá hasonlóan érdekes, intellektuális, fantáziadús és kreatív partnerre vágyik, aki lépést tud vele tartani. Egy másik karakteres egyéniséget tud maga mellett elképzelni, akivel boldog és harmonikus párkapcsolatban élhetne. Amíg pedig megtalálja, hajlamos ágyból-ágyba szállni és rövid, de intenzív szerelmi viszonyokat fenntartani.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL