SZÓRAKOZÁS

Ezt kell hallgatnod a nyáron szerintünk! -TOP 10 nyári sláger+ egy kis ajánlás

Szerző:
Szabó Anna
Lesznek számok a TOP 10 nyári slágerben, ami meghatározta az idei nyarat. Ezek ömlenek a rádiókban, az ínyencek pendrivejáról a kocsiban, a buliban, a vízpartokon mindenütt. Úgyhogy ha le vagy maradva, akkor most pótolhatsz! Ha pedig nem tudod mivel pörgesd fel a nyaralásodat, a bejárást a munkahelyre, az utazást, amíg odaértek a wellness-központba, remek ajánlókat fogsz találni a listában!

Előre leszögezzük, ez nem a sorrend. Még ha gyanúsan annak tűnik akkor is csak egy ártatlan lista...

1. Luis Fonsi feat. Daddy Yankee – Despacito

Talán senkit sem ért meglepetésként, hogy most a Despacito megy mindenütt! A városban így gurulgatnak a hívei, lehúzott ablakkal, bömbölő Favorito, Favorito Baby-vel. A csávókák valami igen nagyot alkottak, ha mindenki erre a zenére flashhel.

2. Calvin Harris - Feels ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean

Kérem szépen állítólag ez a szám, elkezdett birokra kelni a Despacitóval. Bár ahol ilyen nagy nevek vannak, nem lehetetlen!

Calvinnek még ott van a tavalyi nagy slágere is Rihannával a This Is What You Came For.

Ha nagy Katy rajongó vagy, akkor ne hagyd ki az idei nyár másik nagy számát tőle a Katy Perry ft. Skip Marley - Chained to the Rhythm. Vagy ott van a lassan ezeréves, de még mindig klasszikus Katy féle I kissed a girl, Roar, Hot N Cold. Szóval tudsz miből válogatni a buszos vagy vonatos utazásodhoz...

És ugye emlékszünk még Pharrell Williams – Happy számára is, ami ugyancsak feldobhatja az utazást, hát még amelót a dög melegben!

3. Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox -Subeme La Radio

Ezek a jó madarak évről évre egyre jobb számokat gyártanak, hiszen mindenkire rátör a spanyol láz, a salsa meg a chacha meg minden táncbaj, ha meghallja, a Subeme La Radio-t vagy a Enrique Iglesias ft. Descemer Bueno, Gente De Zona – Bailando-ját, Enrique Iglesias feat. Wisin Duele el Corazón-ját.

4. Sia feat. Sean Paul - Cheap Thrills

Sia manapság mindenkivel kevert egy jó számot, így ha bejön a Cheap Thrills , akkor a Sia feat. Kendrick Lamar féle The Greatest is befog.

5. Imagine Dragons – Thunder

Most éppen a Thunder arat, de nemrég meg a Believer és a Whatever It Takes folyt a csapból, előtte meg a Radioactive. De akkor már ne hagyjuk a régi jó Top Of The World-ot se, hiszen ezek mind-mind olyan zenék, amik maximálisan előcsalják a pozitív oldaladat, és még a nyár esti futáshoz is erőt adnak.

6. Ed Sheeran – Shape Of You

Ez is olyan karakteres szám, ami mellett nem tudsz elmenni, legalábbis a füledet becsukni. De hasonlóan megüti a szintet a Galway Girl száma is.

7. Sean Paul Ft. Dua Lipa – No Lie

Kész, Sean Paul is mindenkivel összeáll egy-egy jó számra. Nem csak ezt a számát érdemes meghallgatni, hanem Dua Lipa tavalyi Hotter Than Hell-jét is.

8. Duke Dumont - Ocean Drive

Ha valami nem ment ki a divatból, mert hónapok óta szól, az ez a szám... ami tökéletes bulis, partis éjszakákhoz.

9. Drake - Hotline Bling

Ha már említettük Drake-t és Rihannát is a listában, akkor itt a közöd számuk is: a Work

10. Jennifer Lopez – Ain't Your Mama

Van, aki még ezt nem hallotta?!

JLO-nál egyébként is nehéz lesz pocsék számot találni, úgyhogy nála szinte minden szám csak dob egyet a nyári hangulaton.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL