HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Nyilas jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Nyilas jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Nyilas jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele! Folytatódik a Milyen a szerelemben? cikksorozatunk!

Tüzes. Az már fix. A szerelemben, az ágyban, a hódításban. Rettentően szenvedélyes. Csak egy gond van ezzel az egésszel. Hogy amilyen gyorsan fellángol és intenzíven lobog, olyan hamar ki is alszik, ha nem táplálják a tüzét. Ezért egy Nyilas mellé olyan hozzá hasonló partner kell, aki képesen mindig szinten tartani és időnként újra meg újra felszítani benne a tüzet.

Mert milyen is a Nyilas? Nagy gyerek. Szeret szórakozni, bolondozni, bulizni, a barátaival lógni. És szereti, ha ebben a kedvese is partner. Emellett elképesztően optimista, szóval hajlamos megállás nélkül rózsaszínben látnia világot, ami miatt pedig kellemetlen helyzetekbe kerülhet, ezért nem árt, ha olyan a partnere, aki néha visszahúzza őt a valóságba vagy megfékezi a kétes terveit.

Különben a Nyilas a párjával gáláns, nemes, segítőkész, törekszik arra, hogy boldoggá tegye. De felejtsük el, hogy arról a csillagjegyről beszélünk, amely talán a legnehezebben adja be a derekát, olyannyira fontos neki a szabadsága. Ezért ha nem egyéjszakás kalandot akar vele az ember, számítania kell az udvarlási időszakkal, mire megnyeri. Csakhogy azután is kérni fogja magának a teret, a szabadságot, hogy akár egyedül is elmehessen a haverokkal. És utálja a féltékenykedést meg a számonkérést. Vele jóformán tényleg csak úgy működhet a kapcsolat, hogy „élni és élni hagyni" szabály vannak. Legyenek meg a közös momentumok, de külön is tudjanak lenni a felek. Ám ha megleli az igazat, sokkal „kezelhetőbb" lesz mellett és odaadó férj, illetvefeleség.

Ellenben, aki megbírja fogni nem csak társra, hanem kiváló barátra is lel mellette, hiszen életigenlő természetének köszönhetően mindig lesznek kalandok, amibe belerángatja kedvesét, elvégre nem bírja az unalmat és az egyhangúságot. Hajszolja az élményeket.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL