HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Skorpió jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Skorpió jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Skorpió jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

Nem könnyű kiismerni azt a jegyet, amit a Plútó ural. Nem csak, hogy titokzatos, de sokszor kiszámíthatatlan és szélsőséges is, akinek nem jelent semmi az, hogy aranyközépút. Látszólag kemény és rideg, pedig belül tele van érzésekkel. Ráadásul rendkívül bizalmatlan, úgyhogy az ő kegyeiért sokat kell teperni, mire hajlandó lesz valakiben annyira megbízni, hogy járjon is vele. Bár nem csak egy tüzes szeretőt, hanem egy barátot is nyer vele, mert a Skorpió őszintén tudja támogatni a partnerét és jól bánik a pozitív és negatív kritikákkal.

Tehát rettentően szenvedélyes és ha ő akar valamit vagy valakit, azt meg is kapja. Úgy tud csábítani, hogy annak egyszerűen nem lehet ellenállni. Nem csak a párjával szemben és az ágyban tud ilyen fenemód szenvedélyes lenni – ahol rendkívül büszke a „képességeire"-, hanem a vitákban is, ahol kegyetlen ellenfél tud lenni. Arról nem is szólva, hogy lehet, hogy megbocsát, de valójában sérelmeit akkor sem fogja elfelejteni, ellenben ha lehetősége lesz rá, „visszaadja a szívességet". Ilyen vita pedig kibukhat például azon, ha hazudott neki a párja, képmutató vagy igazságtalan volt vele. Hát még ha becsmérelte vagy lekicsinyelte, hiszen óriási büszkeséggel rendelkezik és nagyon is helyén van az egója! És természetesen akkor, ha gyanúsan viselkedik a másik fél vagy okot adott arra, hogy a Skorpió féltékeny legyen, amit egyébként sem nehéz elérni, mert borzasztóan féltékenytípus.

Nem kimondottan erősségük a hűség, főleg a férfiaknak, ugyanakkor minden Skorpió elvárja ezt a kedvesétől. Kivéve, ha egyéjszakás kalandokat folytat, ami jellemző szokott lenni a nem szingli képviselőire. Talán azért is tartanak sokszor a Skorpiók a kötődéstől, mert a csalódás és a kudarc minden létező variánsától tartanak. Meg gyengeségnek találja azt, sebezhetőnek érzi magát, ha kimutatja érzéseit.

De akár nő, akár férfi a Skorpió, rendelkezik azzal a karizmával, amivel képes elbűvölni a környezetét és egyenesen a rabszolgájává tenni a kedvesét. Ha igazán szerelmes, akkor mindent megad a partnerének és kiváló férj és feleség, majd idővel szülő válik belőle. Titkos vágya, hogy egy olyan erős és hozzáhasonló partnert találjon, aki lebirkózza őt, akiben emberére akad és aki végre őt irányítja, ugyanis hozzá van szokva ahhoz, hogy a kapcsolatok többségében ő hordja a nadrágot. Ám ez még semmi, hosszú listája van arról, hogy a partnerének milyennek kell lennie, becsületes, érzékeny, erős, viselje el a hisztijeit, a kirohanásait, de neki ne nagyon legyenek. Hol talál vajon ilyet? Mindenesetre legalább határozott elképzelései vannak arról, mire vágyik és mire nem...

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL