MÁGIA

Szerencsebaba készítése - Így kívánj másnak valódi szerencsét!

Szerző:
Szabó Anna
El kellene a szerencse az egyik rokonodnak állás vagy párkapcsolat terén? Üzleti vagy anyagi ügyekben? Vagy egyszerűen csak szerencsére lenne szüksége, hogy ne legyen olyan peches és jusson végre valamire? Ez esetben megmutatjuk, hogy kívánhatsz neki valódi szerencsét azzal, hogy szerencsebabát készítész neki!

 


Ajándékozz szerencsét a gyerekednek, a párodnak, a barátodnak, akinek csak szeretnél! Készíts neki egy szerencsebabát, ami majd meghozza neki a szerencsét ott, ahol szüksége van rá. Ne aggódj, a baba nem egyszer használhatós, sokáig kitart az ereje!

Kellékek

7 zöld gyertya

Vudubabához való anyag + esetleg az illető hajszálai, körme

3 db ásvány, ami az illető csillagjegyéhez passzol

A következő szerencsét hozó kövek: tigrisszem, malachit, pirit

A következő szerencsét hozó növények: babér, fahéj, almamagok, kapor, mák

Egy kis tej

Egy kis gabona

Aranyszínű anyag

A varázslat menete

Gyújtsd meg a 7 gyertyát.

Csütörtökön növő holdkor készítsd el a vudubabát. Tedd bele a köveket, a növényeket és ha van, akkor az illető pár hajszálát is. Rajzolhatsz rá szerencse rúnákat is. Miközben készíted, gondolj arra, hogy az a személy milyen szerencsés lesz, és vizualizáld, hogy ez mi mindenben nyilvánul meg.

Ezután tedd a babát az oltár közepére. A jobb oldalára helyezd a gabonás tálkát, a balra pedig a tejet.

Lélegezz mélyeket és mikor készen állsz, mond az igét: „X, (az illető neve) bőröd alatt izzik már a szerencse, a jólét és a bőség kulcsa már a véredben van."

Pár cseppnyi tejjel hintsd meg a babát, miközben azt mondod: „Isten áldása legyen rajtad, szakadjon nyakadba a szerencse áradása."

Most szórj rá egy kis gabonát, és folytasd így: „Most már semmiből sem szenvedhetsz hiányt, mert én feléd fordítom az Istennő bőségszaruját."

Ekkor fogd a kezedbe az aranyszínű kis anyagot és takard le a bábut és mond: „Sok szerencsét kívánok neked, holnaptól már más ember leszel!"

Hagyd így egy éjszakára a babát. Másnap add át annak, akiről mintáztad és mond, hogy őrizze meg. Ha valamiért erre nincs lehetőséged, akkor az aranyszínű lepelben helyezd te egy biztos helyre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL