HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Mérleg jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Mérleg jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Mérleg jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

Mint ahogy maga a mérleg, úgy a jegy szülötte is folyamatosan törekszik a harmóniára és a kiegyensúlyozottság fenntartására. Nála teljes egyenlőség van, nem díjazza a dominanciát. Emellett nagy hasznát veszi a kapcsolatában annak, hogy mindig a békességre törekszik és hogy rendkívül alkalmazkodó, akármikor készen áll a kompromisszumkötésre, hiszen egy valóságos diplomata. Végtelenül türelmes és megértő. Nem csak kedvese, hanem nagyszerű barátja is partnerének.

Igazán nyílt és őszinte ember, akinek fontos, hogy megbízzon a szerelmében és mindent megtudjanak egymással beszélni. Igaz, kicsit lassú, mármint természetileg, mert nem szeret kapkodni, sem sietni. Ő mindig mindennek megadja a módját, illetve átgondolja, ugyanis a döntéseit is igen lassan hozza meg.  

Egy Mérlegnek rettenetesen fontos a házasság és a család kérdése, nála ezek alap dolgok. Ugyanakkor mind a kettőben nagyszerűen meg is állja a helyét, ő a tökéletes férj illetve feleség, avagy apa, anya. Képes megteremteni a békés, biztonságot, tökéletes otthont. Él-hal a gyermekeiért, akiknek mindent megad, ahogy természetesen a kedvesének is. Egy végtelenül romantikus, szentimentális ember, és tudja, hogy mindig kell törődni egy kapcsolattal, így mellette folyamatos meglepetések és kalandok érik a partnert.

 

Amíg szingli, akkor valóságos Casanova, vagy éppen Végzet Asszonya. Mindig tudja, hogyan csábítsa el a kiszemeltjét, mint aki olvas a másik félben, pontosan azt adja, amire az vágyik. Roppant érzéki és szexi tud lenni. Csakhogy a Mérleg is egy kettős jegy. Férfiból az egyik fajtája a szelíd és nyugodt úriember, a bolondos udvarló, a nagylelkű Don Juan, aki ajándékokkal halmozza el a kiszemeltjét. A másik típusa majdnem ugyanez, csak az éppenséggel egy élvhajhász, laza erkölcsű Mérleg, aki szereti a könnyed kalandokat.

Mérleg nőből szerencsére inkább egy van, méghozzá egy romantikára és szeretetre, biztonságra vágyó lélek. Bár az minden Mérlegre igaz, nem csak rá, hogy humoros, imádja a társaságot – főleg ha a középpontban lehet – ahol nem kerülheti el a figyelmet, szeretetre méltó és izgalmas személyének köszönhetően.

Amit minden Mérlegről tudni kell, hogy szépség megszállottak és kifinomult ízlésvilággal rendelkeznek. Nem csak a saját külsejükre kényesek, hanem a partnerére is, ezért biztos olyat keresnek maguk mellé, aki igényes. És az igaz a Mérlegekre, hogyha valakit megakarnak szerezni, azért mindent latba vetnek. Ha szerelmesek a másikba, akkor ez így is marad, viszont ha nem olyan erőteljesek az érzések köztük, akkor csak annyit ad, amennyit kap is.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL