HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Szűz jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Szűz jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Szűz jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

Mivel egy olyan személyről beszélünk, aki megszállottan górcső alá vesz mindent és elemez, kihagyhatatlan nála, hogy a szerelmi életét, a párkapcsolatát is analizálja és értelmet találjon neki, illetve kettőtöknek. Eleve csak akkor megy bele egy kapcsolatba, ha látja is annak értelmét. Például kell neki, hogy fontosnak és megbecsültnek érezze magát a kapcsolatában. Emellett az „élni és élni hagyni" a mottója, vagyis mindig szüksége van egy kis magánszférára is és hogy szabadnak érezhesse magát.

Viszont a felelősségteljes gondolkodása és az önfegyelme miatt sokszor távolságtartónak tűnhet még a kapcsolatában is, annak ellenére, hogy legbelül komoly érzelmi viharokat él meg. Csakhogy rettentően törekszik az kiegyensúlyozott életvitelre. Túl józan ahhoz, hogy csak úgy engedje, hogy az érzései eluralkodjanak rakta. Tipikusan azaz ember, aki többször is átgondolja mit készül tenni, vagyis a kapcsolatában is óvatos, megfontolt. Ezért sem kedveli a spontán dolgokat, őt nem érdemes meglepi helyszínre vinni egy randinál, mert szeret mindenre felkészülni.

Ellenben a kritikus – vigyázz, hogy öltözködsz! - és merev viselkedése – szereti, ha betartod a házi rendjét vagy azt, amit ígértél! - , tisztaságmániája, illetve megszállottan féltékeny énje gyakran szolgáltathat vita alapot. Igaz, amilyen könnyen felkapja a vizet, olyan hamar meg is nyugszik.

Alapvetően csendes, nyugodt, szolid alkat, bár ha felenged, akkor megmutatkozik a humoros oldala is. Akár férfi, akár nő a jegy képviselője egy külsőleg és környezetére is igényes partnerre vágyik, aki hasonlóan felelősségteljes, intelligens, becsületes, gondoskodó, szilárd alapokon áll, mint ő maga. Hiszen ő mindig csak annyit kér, amennyit ad is. Ám a legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát mellette, mert ez minden Szűz vágya, az anyagi, karrierbeli és párkapcsolati biztonság. Hogyha megtalálja ezt a társat, kész örök hűséget fogadni neki és a legodaadóbb szerelemmel szeretni. Annak ellenére, hogy ezt többnyire borzasztóan finoman adja partnere tudtára, nem az a fajta, aki csak úgy elragadtatná magát. Emiatt érzéketlennek tűnhet, pedig egyszerűen ő másképp mutatja ki az érzéseit.

Szexuális téren hasonlóképp visszafogott, inkább csinálja, semmint beszélni róla, de akkor sem éppen egy latin szerető. De ez főként csak párkapcsolatban derül ki, mivel a Szűz nem az a fajta, aki szeret kalandozni vagy az alkalmi kapcsolatokat pártolná. Amennyiben mégis ilyenre adja a fejét, akkor sem tudja magát teljesen elengedni. Inkább csak akkor bújik ágyba partnerével, ha már tutira tudja, hogy az szereti.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL