GYERMEK

15 klasszikus dolog, amit csak egy anya érthet meg - Megmosolyogtat, pedig így van!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor a baba megszületik, minden megváltozik, sőt, az anyuka életmódja már közel sem ugyanolyan, mint egykor volt. Ha például korábban 15 percig is moshattad a hajadat, most boldog vagy, ha van rá pár perced, hogy ugyanezt megtedd. Összeszedtünk néhány vicces dolgot, ami minden anyukának ismerős lesz, és valószínűleg te is fel fogod magad ismerni néhány helyzetben!

 

1. Azon kapod magad, hogy azt mondogatod, „mi", és nem azt, hogy „én", vagy azt, hogy „ő" pedig csak rólad, vagy róla van szó. Amikor a gyermekeddel együtt vagytok, vagy csak mesélsz róla, akkor ilyeneket mondasz, hogy „ettünk", „betegek lettünk" „jön a fogunk".
2. 10 perc alatt is többre vagy képes, mint a legtöbb ember egy nap alatt.
3. Amikor a baba végre elalszik, akkor élvezed, hogy van egy kis szabadidőd és azonnal neki állsz takarítani, mosni és mosogatni.


4. Amikor találkozol a barátaiddal, leginkább csak a babáról tudsz beszélni, pedig őket minden bizonnyal nem biztos, hogy érdekli, hányszor kakilt aznap a pici.
5. Képes vagy egyszerre rengeteg dolgot végezni - vacsorát készíteni, szoptatni, telefonálni, és közben akár a kedvenc TV műsorodat nézni. Julius Caesar tizedannyi feladatot nem tudott együttesen ellátni, mint te most.
6. Az alvás számodra vágyfokozóbb, mint a szex.
7. Éjjel azonnal felriadsz gyermek moccanására, még akkor is, ha melletted horkol életed párja.


8. A gyerekruhák jobban érdekelnek, mint a divat.
9. Bármikor lennél a gyerek helyett lázas vagy beteg.
10. Amikor kimész a gyermekkel játszani a szabadba, korábban sosem látott veszélyeket fedezel fel. Például a szomszéd dühös kutyáját, a hatalmas tócsákat, stb. Vajon hogy nem láttad mindezt korábban?
11. Szabadon tévézhetsz egyedül, amikor a gyerek már alszik, akár 30 percen keresztül.
12. A vásárlás számodra kikapcsolódás, ha a gyerek nélkül mész.
13. Gyakrabban váltasz ruhát, mint a tizenéves lányok, akik randevúra mennek. A ruhádon ugyanis mindig fura foltok vannak.
14. Egy 15 percig tartó zuhany felér számodra egy wellness hétvégével.
15. Azt veszed észre, hogy akkor is gyermekdalokat énekelsz, amikor már a gyermek elaludt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL