MÁGIA

Szertartás a félelmek legyőzésére

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt elvégeznéd ezt a szertartást, egyértelműen tudatosítanod kell magadban, hogy mi a félelmed tárgya. Képesnek kell lenned a megfogalmazására röviden, határozottan, akár egyetlen szóban. Ha ugyanis a félelmed nem világos számodra, akkor értelmetlen a próbálkozásod.

Ezt a varázslatot bármely teliholdas éjszakán, vagy növekvő Hold idején végezheted. Csak arról kell gondoskodnod, hogy a szoba meleg legyen, és ne zavarjon meg senki.


Kellékek

- vörös vagy fekete gyertya,
- tompa kés,
- holderővel feltöltött víz,
- tengeri só,
- füstölő,
- papír és toll.


Előkészületek


Olts el minden lámpát, és gyújtsd meg a gyertyát, hogy az legyen az egyedüli fényforrás a fürdőszobában. Engedj magadnak fürdővizet, és tegyél bele egy maréknyi tengeri sót, így erőteljes tisztító hatást érsz el. Merülj el a vízben, és relaxálj legalább 10-15 percig. Képzeld el, milyen jól érzi magát most a tested, hiszen minden porcikád belemerül ebbe a puha melegségbe. Amikor kijössz a vízből, gyengéden törölközz meg, majd vegyél fel egy köntöst, vagy laza/kényelmes otthoni ruhát.


A szertartás menete


Menj abba a szobába, ahol a varázslatot végezni szeretnéd, és vidd magaddal a gyertyát. Ülj le, lazulj el, és lélegezz mélyeket. Nézz a gyertya fényébe, majd hunyd be a szemed, és fordulj befelé. Mondd ki hangosan elhatározásodat és félelmedet az alábbi varázsige segítségével:


„Ma éjjel szembe akarok nézni a félelmemmel,
És le akarom győzni azt.
A félelmem a következő:
mondd el a megfogalmazott félelmedet
.
Most előhívom a félelmemet. Jöjj! Hadd lássalak!
Hadd lássalak teljes terjedelmedben. Elejétől a végéig!”


Most tekints vissza a múltadra. Kérd az Égieket, hogy juttassanak vissza ennek a félelemnek a különböző megnyilvánulásaihoz. Hagyd ezt olyan sorrendben történni, ahogyan jön. Tudatalattid küldeni fogja a helyzeteket, alkalmakat és időpontokat. Részletesen vizsgáld meg valamennyit. Azután válassz ki egy jelenetet, és figyeld meg, hogy ez a félelem valójában hogyan nyilvánul meg. Ez egy érzés? Egy szín? Fájdalom? Rosszullét? Hol érzed vagy látod először? Érezd a félelmet és érezd a következményeit is. Engedd, hogy megmutatkozzon előtted.

Most kérdezd meg magadtól: milyen árat fizetek ezért a félelemért? Miben akadályoz engem, mit nem tudok megtenni, élvezni, felfedezni miatta? Figyeld meg, milyen gondolatok jutnak eszedbe, és írd le őket. Gyújtsd meg a füstölőt, és lélegezz mélyeket. Gondold azt, hogy lélegzés közben erőt szívsz magadba a Földből. Fogd a kezedbe a tompa kést - ez most a fegyver szimbóluma, és kérd még egyszer:


„Téged hívlak ………. félelem.
Mutasd meg, mi vagy.
Találkozz velem, MOST!”


Koncentrálj erősen, és képzeld azt, hogy félelmed megmutatkozik egy szimbólumban, egy színben, alakban, vagy teremtményben. Igen, ez a te félelmed. Lehet, hogy most rémült vagy, de az is meglehet, hogy megkönnyebbülést érzel. Talán nem is olyan visszataszító, félelemkeltő, ahogyan most látod. Hagyd, hogy közeledjen, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„ Harcos vagyok.
Tudom, ki vagyok, és ez a félelem többé nem szolgálja hasznomat.
Hagyom, hogy lemaradjon, elpusztuljon,
Ha ez mindenkinek a javára válik, és hagyom,
Hogy helyén egy jobb élet szülessen.
A leckét megtanultam. Más utat választok!
Menj el, legyőztelek!”


Állj készen arra, hogy félelmed eltűnik, elolvad, elfordul, elmegy. De az is lehet, hogy nem. Ha így van, akkor tartsd magad elé a kést, mintha ezzel akarnád véglegesen megtámadni, legyőzni. Hangosan mondd ki:


„Menj el, legyőztelek!”


A szertartás végén lehetőleg temess el minden kelléket a kertben, az udvarban, vagy bárhol a szabadban. Idd meg a vizet, amelyet előzőleg a Hold energiájával feltöltöttél. Most már csak azt kell figyelned, hogyan alakul át az életed.

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa (Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL