HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Rák jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Rák jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele! Folytatódik a Milyen a szerelemben? cikksorozatunk!

 

Mi az alapdolog, ami tudni kell egy Rákról? Hogy maximálisan az érzelmeinek él. Mindenhez képes érzéseket társítani, illetve mindent abszolút érzelmileg él meg. Rendkívül empatikus alkat, képes mások baját is a sajátjaként kezelni. Ugyanakkor elképesztően intellektuális, nem kimondottan gyakorlati ember. Egy lépéssel mindig a föld felett jár és nehezen viseli a tényeket, a racionalitást. Ezért is szeret álomvilágban élni, ami csupa rózsaszín hab a számára. Így a kedvesét is jó sokáig övezi glória és vastag cukormáz, mire hajlandó lesz észrevenni párja  valós természetét. Hiszen imádja a meséket, a varázslatot, de sokszor csalódással szokott végződni, amikor végre kinyitja a szemét és bármilyen tökéletes is legyen a valóságban azaz illető, számára nem mégsem az elképzelt herceg/hercegnő. Arról nem is beszélve, hogy megrögzött szentimentális és romantikus alkat.

Tele van szerepekkel. Ő tökéletes feleség/férj, anya/apa, és így tovább. Az aktuális szerepéhez pedig rendkívül ragaszkodik. Márpedig egy szerepnek megvannak a jó és a rossz oldalai is. Hol a maximális szeretetet, a törődés, gyengédséget, odaadást élvezhetjük a részéről, máskor meg az örökös elégedetlenkedést, mártírkodást, végeláthatatlan ajnározást, túlzott babusgatást. Ha pedig gyermekies álarcot ölt magára, akkor rendkívül játékos lehet, - imádja is a társaságot és a bolondozást, hiszen szórakoztató egyén- ellenben olyan elesett és „szerencsétlen” is, aki folyamatosan védelemre és támogatásra szorul.

De bármelyik szerepét is játssza, mindig féltékeny. Gyakran küzd önbizalmi problémákkal, ezért mindenkiben potenciális versenytársat lát és rettentően birtoklásmániás tud lenni. Ám jó pont a részére, hogy a szerelméért, a családjáért bármire képes, - néha e téren is képes átesni a ló túloldalára -  ugyanis az első helyen állnak az életében.  Amúgy is sok esetben kapcsolatfüggő, mert utálja az egyedüllétet.

Mindig nyíltan közli a vágyait és ha valamit nem kap meg, nem teljesül be, akkor hajlamos a sértődésre. Mint ahogy akkor is, ha megígérnek neki valamit és nem tartják be, vagy elfelejtenek vele kapcsolatban egy fontos dolgot. A sérelmeit szépen magában hordozza és napokon át tud duzzogni.

Amíg nem kerülnek komoly kapcsolatba kimondottan csapodárok lehetnek, mindkét nem képviselője. A plátói szerelem képviselői, pillanatok alatt szerelembe esnek, majd ki is ábrándulnak. Ráadásul a női Rákok előszeretettel esnek bele a „rosszfiúkba”.  Ámde hosszú távú kapcsolatban teljes mértékig hűségesek.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL