MÁGIA

A szentség köre védelmi varázs - Védd le magadat és szeretteidet utazás előtt!

Szerző:
Szabó Anna
Mindig van egy kis aggodalom bennünk, amikor utazásra adjuk a fejünket vagy mikor tudjuk, hogy szeretteink mennek nyaralni. De ne hagyd, hogy a félelem megkeserítse a mindennapjaidat vagy az élményt! Inkább végezd el a szentség köre védelmi varázslatot, kérd Szent Patrik és Raphael arkangyal segítségét és meglásd, nyaralásotok maximális biztonságban telik majd!

Ne nyugtalankodj, hanem tégy meg mindent a magad és szeretteidért biztonságáért még azelőtt, hogy elindulnátok nyaralni. Szent Patrik, az utazók védőszentje és Raphael arkangyal az utazás angyala teljeskörű védelemmel lát téged és szeretteidet, hogyha elvégzed a szentség köre védelmi varázst!

 

Kellékek

Annyi zöld gyertya, ahányan utaztok

Annyi fehér gyertya, ahány személynek kéred a védelmet

Lóhere szimbólum (nem muszáj, hogy négylevelű legyen, de az a legjobb)

Madártollak, tollpihék vagy angyali szárny szimbólum

Fehér kötél

Szentelvíz

Babérfüstölő

A varázslat menete

Az utazás előtti estén formázz a kötélből köralakot, akár az oltárodra is teheted. Majd karcold bele a zöld gyertyákba azon személyek nevét, akikre a védelmet kéred. Természetesen számold bele magadat is. Majd tedd őket kör alakba, de úgy, hogy mindegyik mellé teszel egy fehér gyertyát is. Majd gyújtsd meg a gyertyákat.

Középre tedd a babérfüstölőt, a lóhere, a tollpihe, illetve az angyalszárny szimbólumot.

Képzeld el szeretteidet egy körben. Gondolj arra, hogy az a kör megvédelmezi őket, egyfajta pajzs, amin nem hatolhat át semmi. Képzeld azt, hogy képes vagy azzal a körrel megvédeni a bent lévőket. Mikor ezzel készen vagy, mint el az igét:

„Kik a kör belsejében állnak, nem érheti őket bánat. Sem testi, sem lelki kár nem érhet sem engem, sem pedig szeretteimet, mert az égiek áldását élvezem. Szent Patrik és Raphael arkangyal kézen fogva siet már felénk, hogy megóvjanak minket. Könyörgöm hozzátok Szent Patrik és Raphael, hogy védelmezzetek bennünket az utunk kezdetétől egészen a végéig. Minden sötét ártalom és rossz szándék, forduljon vissza oda, ahonnan jönnének, kerüljenek el minket messzire, s helyettük találjon meg minket az öröm és a szerencse. Biztosítsátok utunkat, teljen szerencsésen utunk.”

Végül hintsd meg egy kis szenteltvízzel a gyertyákat. Koncentrálj ismét egy keveset a célodra, majd hagyd legalább egy óráig égni a gyertyákat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL